Lupinica za dojenčka Carrier Floral Corolle za 36-42 cm dojenčka

Opis izdelka

Podajte se na pot z dojenčkom in njegovim novim avtosedežem. Čudovita lupinica za dojenčke Carrier Floral, francoske znamke Corolle bo vašemu malčku in njegovemu dojenčku na poti priskrbela čudovita doživetja. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo dojenčka vaših malčkov posedli v udobno lupinico – avtosedež, zahvaljujoč kateri bodo imeli dojenčka Corolle vedno v bližini. Avtosedež – lupinica za otroke od 3. leta starosti je čudovitega francoskega dizajna in se ponaša s prvorazrednimi materiali in edinstvenim dizajnom. Lupinica za nošenje dojenčka s popolnoma dodelanimi detajli je zasnovana za dojenčke z velikostjo od 36-42 cm. Priročno držalo sedeža za v avto bo zagotovilo stabilnost, saj se lupinica lepo poda v avto ali pa je postavljena na tleh, otroci pa jo lahko tudi preprosto nosijo tudi v rokah. Lupinica s stabilno in trdno osnovo ima prevleko z očarljivim rožastim vzorcem in bo dojenčku prinesla ugodje na poti in doma tudi zahvaljujoč varnostnemu pasu.

Do detajlov dodelana lupinica Carrier Floral Corolle za dojenčka je na voljo v novi barvi in je proizvedena iz prvovrstnih materialov, ki so prijetni na dotik in bodo že v trenutku popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo in komunikacijske veščine. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske standarde in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • lupinica za nošenje dojenčka
  • s priročnim držalom – stojalom
  • za dojenčke z velikostjo 36-42 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost42*26,5*33 cm
Primerno za punčko (igračo)36-42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.