Lonček za dojenčke Silicone Learning Cup Beaba Sage Green s pokrovčkom za učenje pitja zelen od 8 mes

Opis izdelka

Lonček za dojenčke Silicone Learning Cup Sage Green francoske znamke Beaba vaše otroke naučil samostojnega pitja že v zgodnji starosti. Otroški lonček v nežni zeleni barvi zasnovan za otroke od 8. meseca starosti, vendar ga vaš otrok lahko uporablja veliko dlje. Silikonski lonček z držali in ustnikom namesto cuclja predstavlja preprost prehod s pitja iz stekleničke s cucljem na samostojno pitje iz kozarčka. Gibljiv ustnik spodbuja učenje, vaši otroci pa zahvaljujoč njemu pridobijo potrebno samostojnost pri hranjenju in se naučijo samostojno piti. Kasneje, ko bodo to že obvladali, lahko iz lončka pijejo brez pokrovčka kot iz skodelice.

Pokrovček je snemljiv in predvsem dobro tesni, zato se pijača z njega ne bo polila. Zahvaljujoč ergonomskim ročajem lahko otroci lonček primejo v roke in si tako razvijajo fino motoriko. Lonček je proizveden iz trdnega silikona, ki se ne more razbiti, je BPA free in ne ogroža zdravja otrok. Prostornina čudovitega zelenega lončka za otroke znaša 170 ml, lahko pa ga brez težav perete tudi v pomivalnem stroju.

Priljubljena francoska znamka Beaba s svojimi izdelki razveseljuje družine z otroki že od leta 1989. Patentirani sistem izdelkov Beaba v gospodinjstva prinaša čudovite in kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti. Široko izbiro izdelkov znamke Beaba nagrajujejo zadovoljni starši in tudi strokovne komisije. Znameniti izdelki Beaba so rezultat skupnega dela spretnih oblikovalcev, katerih edini cilj je, da zadostijo potrebam zahtevnih staršev.

Lastnosti

  • otroški lonček s pokrovčkom
  • iz kakovostnega silikona
  • z držali in ustnikom
  • prostornina 170 ml
  • moderni francoski dizajn
  • inovativni kakovostni izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 meecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost12*7*10 cm
Teža155 g
Prostornina L170 ml
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.