Lesena sestavljanka mozaik Mosaic Game Eichhorn 200 barvnih kock različnih oblik

Opis izdelka

Lesena sestavljanka Mosaic Game, nemškega proizvajalca Eichhorn predstavlja odlično didaktično igračo za vse otroke od 3. leta starosti. Čudovita barva sestavljanka je proizvedena iz prvovrstnega lesa in bo v otroški sobici ustvarila prijetno in ustvarjalno vzdušje. Dečki in deklice bodo preizkusili svoje spretnosti pri ustvarjanju različnih oblik in sestavljanju mozaika iz 200 barvnih kock. Brezčasna igra pripomore k razvoju fine motorike in prostorskega vida, z njo se otroci učijo tudi logično razmišljati.

Igrače za sestavljanje so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov, oblikujejo njihovo osebnost in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Mozaik je zasnovan v pestrih in izrazitih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, ki jim pomagajo pri razločevanju barv. Pri zlaganju posameznih kock lahko na polno uresničijo svojo domišljijo in ustvarijo slike po lastnem navdihu. Zahvaljujoč temu pridobivajo zdravo samozavest, se učijo prepoznavati posamezne barve in pridobivajo čut za estetiko. Pri proizvodnji in obdelavi lesa so upoštevali najvišje standarde kakovosti, igrača izpolnjuje stroge kriterije kakovosti, zato je varna za igro najmlajših otrok.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam najkakovostnejše lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Nemčiji
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.