Pokrov kupola pool cover Exit Toys za bazene z merami 540*250 cm od 6 leta

Opis izdelka

Pokrov v obliki kupole je izjemni dodatek za vse bazene z merami 540*250 cm, nizozemske znamke Exit Toys. Multifunkcionalni pokrov vam omogoča uporabo bazena tudi v neugodnem vremenu, prav tako pa pripomore k ohranjanju prijetne temperature vode v bazenu. Po vsakem kopanju lahko celotni pokrov zaprete in ga pritrdite s pomočjo elastičnih trakov, s čimer preprečite, da bi v bazen prehajala kakršna koli umazanija. Pokrov je opremljen s kakovostnim preklopnim mehanizmom, ki omogoča lahko odpiranje in zapiranje.

Prosojni pokrov vam med kopanjem ponuja pregled nad vsem, kar se dogaja izven bazena in omogoča preprost vstop v bazen. Prav tako pa je opremljen s 4 okni, ki jih lahko odpirate in zapirate po lastnih potrebah. Skupne mere pokrova so 590*278 cm, višina znaša 152 cm in tehta 74 kg. Okvir je proizveden iz galvaniziranega nerjavečega jekla in se ponaša z visoko trdnostjo in odpornostjo na slabe vremenske pogoje.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Bazeni s pokrovi se ponašajo z originalnim nizozemskim videzom in najvišjo kakovostjo, zabavo bodo priskrbeli celi družini!


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost540*250
Teža7,4 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.