Igriva kuharica Chef Smoby Medena hiška z recepti in modelčki za peko od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Medena hiška z recepti in modelčki za peko je fantastičen kreativni set za vse male sladkosnede, s katerim si bodo kar sami spekli Medeno hiško iz pravih sestavin.  Igriva kuharica Medena hiška je primerna za vse otroke od 5. leta starosti, ki radi pomagajo pri peki in okraševanju s sladkimi dekoracijami.Pri izdelavi, peki in okraševanju Medene hiške, bodo mali slaščičarji in slaščičarke delali s pravimi sestavinami. Med peko se ne bodo le zabavali, ampak jih bo po dobro opravljenem delu za nagrado čakala lastnoročno spečena in okrašena medena hišica.

Ta ustvarjalni set za vse spretne in ustvarjalne otroke vsebuje kar 15 dodatkov, med katerimi se nahaja 8 modelčkov za peko, 4 stojala za postavitev sten, 4-delni set za okraševanje in navodila za pripravo skupaj z receptom. Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Medena hiška je odličen in zabaven set, ki prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca kakovostnih igrač za otroke, Smoby. S pomočjo te igre in posnemanjem odraslih se bodo otroci seznanili z izdelovanjem slaščičarskih sladkih poslastic. Pri tej igri se razvijata otroška fantazija in kreativnost, kot tudi drobna motorika rok.

Pri peki Medene hiške se bodo otroci naučili vzajemnega sodelovanja in komunikacije, s čimer bodo razvijali svoje jezikovne in komunikacijske spretnosti. Plastika na igračah Smoby je izdelana iz kvalitetnih in na dotik prijetnih materialov in je za otrokovo zdravje maksimalno varna. Igrače francoskega podjetja Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje kriterije varnosti in kakovosti, in zato je Igriva kuharica za otroke Chef za Smoby Medena hiška z recepti in modelčki za otroke popolnoma varna. Priskrbite svojim otrokom veselje pri izdelavi in peki Medene hiške.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa30*7*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvapastelna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.