Komplet hišica s šotorom Discovery Cotoons Smoby z zvokom in lučko in rolkar na daljinsko vodenje

Opis izdelka

Otroci se zelo radi igrajo z otroškimi hišicami. Komplet hišice s šotorom Discovery Cotoons Smoby z zvokom in lučko in rolkarja na daljinsko vodenje je odličen set igrač za majhne otroke od 12. meseca starosti. Igrači v kompletu bosta otroke zabavali ure in ure, hkrati pa bosta pripomogli k njihovemu razvoju spretnosti in sposobnosti. Igrače ugledne znamke Smoby z edinstvenim dizajnom ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Komplet igrač je odličen dodatek za vsako otroško sobo, otroci pa se bodo z njim izredno zabavali.

Otroška hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby z zvokom in lučko od 12 meseca

Zabavna otroška hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby v čudoviti zeleno-beli barvni kombinaciji bo všeč vsem malim otrokom od 12. meseca starosti. Otroška hišica je multifunkcijska – malček se lahko igra v hišici, ki mu jo starši preprosto spremenijo v otroški šotor. Šotor za otroke se ponaša z zvočnimi in svetlobnimi efekti, ki bodo razveselili vsakega malega otroka, ki se od njega ne bo hotel ločiti. Otroška hišica je izdelana v motivu priljubljene serije Cotoons, katere junake poznajo otroci po celem svetu. Celotna višina hišice meri 72 cm.

Hišica bo razveselila otroke s svojimi mnogimi funkcijami. Odpirajoča vratca s posebnimi odprtinami za različne oblike plastičnih odprtin bodo pritegnile otrokovo zanimanje, ki bo preizkusil svojo spretnost tudi z valjem na vratih, ki ga lahko poljubno obrača. Pri vratih se nahaja tudi čudovita rožica s cvetom, otroci pa imajo na voljo tudi odpirajoče okence, da bi ugotovili, kdo prihaja na obisk. Svetleča rožica z zvokom, ki je nameščena na hišici, po pritisku daje prijetne melodije in se svetlika, kar bo otroke zabavalo ure in ure. S premikajočimi očkami nad vratci se bodo navihanci igrali in njihov pogled usmerili kamorkoli bodo želeli.

Skupne dimenzije otroške hišice s šotorom merijo 90*70*72 cm. Hišico lahko povsem preprosto prenašate, saj ima tudi priročno držalo, s katerim bodo starši preprosto ravnali. Oblikovalci podjetja Smoby so prav tako mislili na preprosto in efektivno zlaganje in sestavljanje otroškega šotora. Otroška hišica ne zavzema veliko prostora in jo lahko po potrebi kamorkoli odložite. Elektronski modul, ki služi za dajanje zvočnih in svetlobnih efektov, napajajo baterije, ki so del kompleta.

Cotoons Wabap Smoby rolkar na daljinsko vodenje dolžina 16 cm od 24 mesecev

Otroška figurica Wabap Cotoons na daljinsko vodenje je primerna za najmlajše otroke. To je kakovostna igrača francoskega podjetja Smoby, ki je čudovitega zeleno-oranžnega dizajna iz priljubljene serije igrač Cotoons z brezžičnim daljinskim upravljanjem na baterije, ki se bo lepo podala prav v male otroške rokice. Kolesa so primerna za vse tipe podlag in drugih ravnih površin.

Dimenzije rolkarja merijo 16*9*18 cm, ima pa tudi varne zaobljene robove, ki na otroka delujejo prijetno in zaradi katerih se ne bo poškodoval. Daljinsko upravljan možiček lahko vozi naravnost, ali pa se obrača.

Smoby je ugleden francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 12 mesecev
PorekloFrancija
Velikost90*70*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa61*20*76 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni efektiDa
ZvokDa
GlasbaDa
EmbalažaDa
Teža3,0 kg
OpombaBattery: 2 x AG13/LR44 included
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha