Kocke Šola Twee Pop Abrick Écoiffier z etažno stavbo a 6 figuricami živalic od 18 mes

Opis izdelka

Otroške kocke Šola Twee Pop francoskega proizvajalca Écoiffier predstavljajo originalni set, ki je primeren predvsem za deklice od 18. meseca starosti. Otroške kocke v motivu šole vsebujejo etažno zgradbo, 6 figuric živalic, tobogan, prostor za sedenje, delčke v motivu rožic, drevesa in igrač za šolsko igrišče. Otroci se bodo izjemno zabavali s čudovitimi dodatki, figurice bodo pospremili v šolo, kjer se bodo učile in se igrale na šolskem dvorišču ter se zabavale. Otroške kocke Abrick so zasnovane v nežnih rožnato modrih barvnih odtenkih, ki bodo všeč vsaki deklici.

Vsi delčki teh modernih kock so izdelani iz kakovostne plastike, brez ostrih robov, barve pa so za otroke neškodljive in se ne bodo poškodovale, zato so kocke za otroke varna igra tudi za te najmanjše otroke. Mere tega odličnega seta kock znašajo 34*30*36 cm. Abrick kocke Šola so kompatibilne z vsemi Abrick kockami francoskega proizvajalca Écoiffier, tako da lahko malčki posamezne sete kock združujejo po lastni želji in ustvarijo lastno mestece. Delčki kock so večji, preprosto se sestavljajo in se hkrati z lahkoto tudi razstavijo.

Otroške kocke Abrick bodo otroke zabavale ure in ure, če se bodo igrali sami ali pa s prijatelji. Hkrati pa na ustvarjalen način razvijajo domišljijo, logično mišljenje in prispevajo k razvoju fine motorike in dojemanja. Francoski proizvajalec Écoiffier je podjetje z dolgo zgodovino, ki se ukvarja s proizvodnjo igrač za evropski trg. Znan je po svojem občutku za dizajn, ekološko izdelavo z ozirom na življenjsko okolje in kakovosti svoji igrač. Écoiffier uporablja materiale, ki se lahko reciklirajo, zdravju neškodljive barve, zato zagotavlja zabavo in tudi varnost vaših malčkov.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost34*30*36 cm
EmbalažaDa
Teža1,17 kg
Barvaružová
Nabor izdelkovNe
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …