Kocke Peppa Pig Train Fun PlayBIG BLOXX železnica z vlakom in hiško z 2 figuricama od 18 mes

Opis izdelka

Kocke Peppa Pig Train Fun PlayBIG Bloxx, nemškega proizvajalca BIG predstavljajo odlično igračo za vse otroke od 18. meseca starosti, ki si želijo lastne železniške postaje. Priročne otroške kocke so zasnovane v motivu priljubljene prašičke Pujse Pepe, ki bodo dečke in deklice v trenutku navdušile. Mali gradbeniki se lahko veselijo bogatega seta 46 delčkov, s katerimi bodo sestavili ovalno železniško postajo z rdečo lokomotivo z 2 vagonoma, železniško postajo, cesto z rampami in signalizacijo, zabavali pa se bodo tudi z 2 figuricama prašičkov – strojevodje in potnika. Lokomotiva daje zvoke in deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 (niso priložene kompletu).

Otroci bodo kocke sestavljali po lastnih predstavah in si hkrati izmišljali dogodivščine za vesele prašičke. Najboljša prednost kock PlayBIG Bloxx je v tem, da so kompatibilne s kockami LEGO. Vaši najmlajši lahko tako združijo svoje LEGO kocke s kockami BIG in postavijo še večje in boljše hiške, stolpe in druge zgradbe. Otroške kocke niso le zabavna in vesela igrača, ampak imajo tudi ogromen vpliv na otrokov razvoj. Ko otrok načrtuje, izmišlja, postavlja in podira hišice vseh vrst in se igra s figuricami pri tem razvija svojo fantazijo, domišljijo in logično mišljenje. S pomočjo otroških kock se razvijajo tudi gibalne spretnosti in fina motorika, otroci z njihovo pomočjo spoznavajo barve in oblike ter se učijo o novih rečeh.

BIG je vrhunski nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Starši tej znamki zaupajo in jo hvalijo predvsem zaradi izkazane varnosti, najnaprednejše tehnike izdelave in uporabe neškodljivih materialov, ki se lahko reciklirajo. Plastični delčki kock se ponašajo z visoko UV stabilnostjo, tako da bodo obdržali svoje čudovite barve tudi dlje časa.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloNemčija
Velikost83*58*17 cm
Skupna višina17 cm
Skupna dolžina83 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,0 kg
OpombaBattery: 2 x AA/LR6 (not included)
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.