Set za sestavljanje Jurski svet Jurassic World Nano Scene Jada z 2 kovinskima avtomobilčkoma z dolžino 4 cm od 8 leta

Opis izdelka

Set za sestavljanje Jurski svet Nano Scene Jada predstavlja izjemno darilo za vse zbiratelje in otroke od 8. leta starosti. Dečki in deklice se lahko veselijo pristnega seta v imitaciji vhoda v Jurski park, ki jih bo v hipu spomnila na svetovno znani film o strašnih dinozavrih. Set je sestavljen iz kakovostnih delčkov, odlikuje pa ga pristen dizajn, ki bo otroke očaral že na prvi pogled. Del seta sta tudi dva džipa z dolžino 4 cm (Jeep Wrangler in Ford Explorer), 3 dinozavri in rastline. S temi odličnimi dodatki bodo igre z dinozavri še bolj pristne.

Set Jurassic World predstavlja odlično izbiro za male in velike zbiratelje figuric in setov za sestavljanje s filmskimi motivi. Pristen videz seta otrokom pomaga razvijati njihovo domišljijo in predstavnost. Skupaj s prijatelji in sorojenci bodo doživljali pustolovščine iz sveta dinozavrov. Kocke otrokom omogočajo, da vsak dan odkrivajo nove možnosti igre, ob tem pa si prav tako razvijajo fino motoriko.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.