Set kock Jajček z živalcami Animals Eggs Écoiffier 15 cm - zajec petelinček in riba od 18 mes

Opis izdelka

Set kock Jajček z živalcami iz delavnice francoskega proizvajalca Écoiffier je originalen in kakovosten komplet 3 setov kock, ki so shranjene v priročnih jajčkih, tako da jih bodo otroci od 18. meseca starosti lahko s seboj nosili kamorkoli bodo želeli. Set kock otrokom ponuja 3 čudovite barvne kocke – ribico, petelinčka in zajčka. Vsi deli seta so čudovito barviti, prevzeli bodo dečke in deklice že takoj na prvi pogled. Kocke iz serije Abrick se ponašajo s kakovostnimi plastičnimi elementi, ki se eden drugemu popolnoma podajo in otrokom omogočajo lahko igranje. Ko bodo kocke sestavljene, jih lahko otroci spet razstavijo in posamezne delčke pospravijo spet v jajček. Ta čudoviti set kock ponujamo po akcijski ceni, tako da boste odlično prihranili in otrokom priskrbeli ure in ure odlične zabave.

Višina vsakega jajčka meri 15 cm. Delčki so prilagojeni otroškim prstkom in so prijetno zaobljeni. K vsaki živalci spada tudi dodatek, ki ponazarja njegovo naravno okolje. Kocke Abrick pomagajo otrokom z njihovim razvojem fine motorike, učijo se potrpežljivosti in logičnega mišljenja. Zahvaljujoč živim barvam se pri njih razvija domišljija in predstavnost, izmišljajo si različne prigode in ustvarjajo svoj lasten svet. Mere vsakega seta kock 11*11*15 cm. Kocke se preprosto razstavijo, se lepo kombinirajo in so idealne za dopolnitev drugih iz serije kock Abrick, lahko pa otroci z njimi igrajo tudi samostojno.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. Francoski Écoiffier se ponaša z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, varnostnimi ukrepi med proizvodnjo in kakovostjo po konkurenčni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost11*11*15 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.