Interaktivne ploščice z vodometom in zabojem Sprinqle waterplay tiles Exit Toys 25 kom velike protizdrsne 250*250 cm

Opis izdelka

Interaktivne plošče z vodometom Springle Waterplay tiles, nizozemske znamke Exit Toys bodo dečkom in deklicam od 3. leta starosti priskrbele ogromno veselih trenutkov in osvežilne zabave predvsem v vročih dnevih. Kakovostni set 25 plošč z vodno šobo bodo otroke presenetil z nepričakovanimi brizgi vode. Interaktivna vodna igra se upravlja s kontrolno ploščo, ki vsebuje 7 zabavnih iger. Na kontrolno ploščo namestite vrtno cev, nato pa lahko otroci nanjo tapkajo z nogo in tako preklapljajo med posameznimi igrami. Sledijo brizgajočim tokom vode, se jim izogibajo ali pa jih lovijo z rokami. 

Vodne plošče lahko preprosto zložite, lahko se sestavijo v kvadrat ali pa iz njih ustvarite svojevrsten ristanc. Dovolj je, da se odločite, v kakšno obliko jih želite postaviti, jih v spojih sestavite skupaj in šobe priklopite na kontrolno ploščo. Zahvaljujoč kvadratnim elementom s klipi lahko plošče okrasite s številkami ali figuricami, s čimer omogočajo oblikovanje po lastnih željah. Kontrolno ploščo Exit Springle lahko povežete z mobilno aplikacijo Exit Springle, zahvaljujoč kateri pridobite še eno interaktivno igro in kasneje preko bluetootha popolnoma obvladujete vodne šobe. Šobe brizgajo vodo v višini od 10 do 300 cm. Interaktivne plošče so primerne tudi za otroške vrtce, klube ali šole, del pakiranja je tudi transportni zaboj na kolesih, s katerim jih boste odpeljali kamor koli boste želeli.

Plošče Sprinqle so opremljene s posebno protizdrsno strukturo, zeleni robovi pa ustvarjajo zaščitni rob po obsegu plošč. Z regulatorjem tlaka na kontrolni plošči lahko nastavite višino, do katere vodne šobe brizgajo vodo, tako da se lahko s to igračo igrajo tudi mlajši otroci. Mere 1 plošče znašajo 50*50 cm z višino 2,5 cm. Nosilnost plošč znaša do 100 kg. Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim izdelke najvišje kakovosti. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi te najstrožje standarde kakovosti in kriterije Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE, EN71, FSC.


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost250*250 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.