Hojica Mickey Kiddieland z žogicami od 9 mes

Opis izdelka

Hojica v motivu Miki Miške je narejena za najmlajše otroke od 9. meseca. To je barven pripomoček za otroke, z mnogimi funkcijami in s svetlobnimi in zvočnimi efekti, ki pomagajo otrokom pri njihovih prvih korakih. Zahvaljujoč široki razdalji med kolesi je hojica za otroke stabilna in omogoča zadostno oporo. Ročaj hojice je na idealni višini za malčke, in tudi ko je malček ne drži za ročaj, se lahko nanjo udobno opre in ne bo padel.

Otroška hojica Mickey znamke Kiddieland je ovalne oblike in je zato za otroka popolnoma varna. Zaobljena oblika daje celotnemu dizajnu edinstveno noto. Otroška hojica je bele barve, ki je čudovito kombinirana z barvnimi motivi Mikija, nežne oranžne in zelene barve. Primerna je za deklice in dečke. Otroška hojica služi otrokom kot didaktična igrača. Sveti in igra čudovite melodije. Na sprednji strani so različne kartice s številkami, ropotuljice, žogice in sličice Mikija. Zahvaljujoč temu, se bodo učili prepoznavati barve in oblike. Paketu so priložene tudi baterije.

Kiddieland je proizvajalec igrač za dojenčke in novorojenčke, ki na svetovnem trgu deluje že od leta 1998, licenco za izdelke Disney pa je pridobil leta 2002. Kiddieland je razširjen predvsem po ameriškem kontinentu in v velikem obsegu tudi v v Evropi. Ponuja igrače čudovitega dizajna, veselih barv, z zvočnimi in svetlobnimi efekti in pravljičnimi motivi po razumnih cenah. Njihov cilj je ponuditi skrbnim staršem igrače, s katerimi se njihovi otroci ne bodo le zabavali, ampak se z njimi tudi veliko naučili.

Lastnosti

  • kakovostna in varna
  • čudoviti dizajn Disneyjeve risanke Miki
  • za otroke že od njihovega 9. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 9 mesecev
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
GlasbaDa
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 included
Barvabela
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.