Hišica Friends House Smoby s kuhinjo in polnimi vrati

Opis izdelka

Hišica Friends House francoskega proizvajalca Smoby je izjemna hišica za na vrt, s katero se bo igralo tudi več otrok od 3. leta starosti. Originalna hiška se ponaša s stabilno konstrukcijo in trdnimi dvojnimi stenami, ki kljubujejo tudi slabemu vremenu. Barvita hiška bo zahvaljujoč anti UV filtru ohranila svoje žive barve še leta in leta, saj preprečuje bledenje barv. Hišica za otroke je stabilna, trdna in varna, čudovito se bo podala vsakemu vrtu ali dvorišču. Poleg hiške se lahko dečki in deklice zabavajo tudi s piknik mizico s klopmi in kuhinjo, s katerima se bodo lahko igrali različne igre raznovrstnih poklicev.

Hiška Friends House je izredno prostorna in zračna. Na njenem sprednjem delu so polna vrata s ključem in poštnim nabiralnikom ter dizajnerskimi odprtinami, čez katere v hišico prehajajo sončni žarki, 2 veliki okni in 1 manjše okence, pod strehico pa ne manjka niti elektronski zvonček. Pred vstopom v hiško se nahaja priročna zunanja zunanja kuhinja s 17 dodatki, med katerimi bodo otroci našli krožničke, pribor, nožek, vilice, kuhalnico, lonec, kozarčke in hrenovke, ki jih lahko ponudijo svojim sorojencem in prijateljem. Zadnji del kuhinje je opremljen z dekorativno mrežico, ki je z notranjim delom združena z odprtim oknom, skozi katerega lahko otroci servirajo pripravljeno kosilo.

Vrtna hišica ima čudovito oblikovani relief z značilnim videzom lesa na stenah, na katerih so ponazorjeni tudi prikupni otroški motivi – mucka, ptički, rožica in kužek. Siva streha deluje pristno. Stranske stene imajo klasičen relief iz opeke. Originalni francoski dizajn bo navdušil vsakega otroka že na prvi pogled. Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in posnemajo odrasle. Izrazite barve hiške spodbujajo domišljijo in predstavnost. Bogato število dodatkov in pripomočkov pomaga otrokom pri razvoju fine motorike, igre poklicev pa krepijo doživetje.

Zadnji del hišice predstavljajo mrežasta vrata, 2 veliki okni in 1 manjše okno na zgornjem delu. Mere vrtne hišica za otroke znašajo 171*217*172 cm. Celotna višina hišice meri 172 cm, njena dolžina pa znaša 217 cm. Elektronski zvonček deluje na 2 AAA/1,5V/LR03 bateriji. Hišico za otroke lahko sestavite in zložite povsem preprosto. Hiška Friends House bo otrokom zdržala leta in leta, saj je bil za izdelavo uporabljen prvorazredni plastični material, ki je nežen in žameten na dotik, hkrati pa se ponaša s trpežnostjo in trdnostjo.

Smoby je priznani francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vrtna hišica za otroke je nastala po navdihu najnovejših trendov v arhitekturi. 

Lastnosti

 • stabilna in trpežna konstrukcija
 • za vsako dvorišče ali vrt
 • relief na stenah imitira gradbeni material
 • piknik mizica s klopcama
 • zunanja kuhinjica s pripomočki
 • elektronski zvonček na vratih
 • višina 172 cm
 • primerna tudi za igro več otrok skupaj
 • čudovite barve z anti UV filtrom
 • dvojne stene
 • zaobljeni robovi
 • kakovosten francoski izdelek
 • primerna za otroke od 3. leta starosti
 • za dečke in deklice
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
MehanskoSS2023 vozík ECO465
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,50 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.