Hišica za meteorologe v naravnih barvah Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hišica Neo Jura Lodge francoskega proizvajalca Smoby predstavlja originalno darilo za fante in dekleta že od 24 mesecev starosti. Vrhunska hišica je izdelana na ekološki način, pri proizvodnji je bilo uporabljenih kar 53% recikliranega materiala, s čimer se je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Otroška hišica je opremljena z 2 polovičnimi vrati, poštnim odprtjem, 2 oknoma z odpirajočimi se okenci, elektronskim zvoncem in krmilnikom za ptice. Stene hišice delujejo zelo realistično, njen površinski relief je iz kamna in lesa. 

Zahvaljujoč zunanji kuhinji s 17 dodatki se lahko otroci igrajo tudi kot šefi kuhinje in svoje goste lahko posedijo za piknik mizo ob strani hišice. Otroci bodo navdušeni nad meteorološkim setom z dežemerom, zvonečkom in anemometrom, s katerim se bodo lahko igrali meteorologe in se naučili spremljati vreme. Razširljiva hišica bo otroke zabavala še dolga leta, saj lahko kadarkoli dokupite originalne dodatke. Moderna hišica ima površino zaščiteno z UV filtrom, zato bo ohranila svoje lepe barve še dolgo časa. Trdna in stabilna konstrukcija hišice se odlično upira vremenskim vplivom. 

Mere hišice so 116*124*132 cm, njena skupna višina pa je 132 cm. Otroška hišica Smoby se montira in demontira na zelo enostaven način. Po razstavljanju hišica ne zavzame veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Z hišico se lahko hkrati zabava več otrok, približujejo se svetu odraslih, pri skupnih igrah pa razvijajo tudi logično razmišljanje in komunikacijske sposobnosti. Ekološka hišica iz kolekcije Smoby Green hkrati uči otroke odgovornega odnosa do narave in jih spodbuja k varovanju okolja.

Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom kakovostne igrače. Igrače Smoby imajo živahne barve, ki spodbujajo otroško domišljijo in ustvarjalnost, pomagajo pri razvoju fine motorike in samozavesti. Imajo tudi zaobljene robove, ki ščitijo otroke pred poškodbami. Plastika na igračah Smoby je mehka na otip, zagotavljajo francosko kakovost, varnost in originalnost.

Lastnosti

  • ekološka proizvodnja - hišica je sestavljena iz kar 53% recikliranega materiala
  • razširljiva z dodatki
  • realističen videz
  • primerna za notranje in zunanje prostore
  • za fante in dekleta od 2 let starosti
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 132 cm
  • prostorna za igro več otrok
  • mehka plastika z zaobljenimi robovi
  • vrhunska francoska igrača
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost116*124*132 cm
Skupna višina132 cm
Dimenzije paketa100*29*122 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.