Hišica za dojenčka Baby Nurse Doll's Play Center Smoby trikrilna s 23 dodatki za dojenčke

Opis izdelka

Otroška hišica za dojenčke Baby Doll´s Play Center je moderna multifunkcijska igrača, ki omogoča otrokom nenavadno veliko prostora za igre z dojenčki. Hiška za dojenčke je primerna za deklice od 3. leta starosti in je sestavljena iz treh delov. Mala mamica lahko kopa svojega dojenčka v kopalnici z rožnato banjico, ki je dopolnjena s prho z omejene Zlate izdaje. Samoumeven pa je tudi previjalni pult, ki se nahaja poleg banjice. Svojega dojenčka lahko mala mamica nahrani v kuhinjici na stolčku za hranjenje, potem pa ga lahko položi v posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Hišica za dojenčke je čudovitih odtenkov rožnate barve, ki jo dopolnjuje siva barva. Skupaj ustvarja čudoviti negovalni center, v katerem imata dojenček in njegova mala mamica na razpolago vse kar potrebujeta. Za to hišico je primeren dojenček z velikostjo največ 42 cm, ki pa ni del paketa. 

Otrok ima v kuhinji na razpolago umivalnik in bogat set 23 dodatkov, kot so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Hiška v sebi skriva tudi mikrovalovno pečico, kjer lahko deklice na hitro pogrejejo dojenčkov obrok. Hiška bo priskrbela veliko prostora za shranjevanje dodatkov. Mala mamica bo hvaležna tudi nočni lučki in okvirju za fotografijo, kamor lahko vstavi fotografijo sebe in svojega dojenčka. Prednost otroške hiške za dojenčke je njena prostorna nezahtevnost. Posamezni deli hiške se lahko zložijo skupaj.

Zahvaljujoč koleščkom lahko otroci svoj center nege vzamejo s seboj kamorkoli ali pa jo postavijo tja, kjer ne zavzema veliko prostora. Hiška za dojenčke, ki je zložena na najmanjše dele je visoka 72 cm, njene skupne mere pa v sestavljenem stanju pa so 150*71*72 cm. Razveselite svojega otroka s unikatno igračo. Nega za dojenčka je del igre z dojenčkom, ko otroci posnemajo svoje starše. Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Hranijo ga, kopajo, preoblačijo in uspavajo. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti.

Ugledni francoski proizvajalec otroških igrač Smoby se ukvarja z izdelavo kakovostnih in edinstvenih igrač s svojim dizajnom in tudi funkcionalnostjo. Na trgu je vodilen in njegove igrače so narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala evropske teste kakovosti. Otroška hiška za dojenčka Baby Doll´s Play Center je čudovita in originalna igrača svoje vrste, ki zagotavlja vaši mali princeski ure in ure iger s svojo najljubšo igračo. Igrače Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka, saj je to najboljše darilo za vaše najmlajše.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa80*23*63 cm
Skupna dolžina150 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.