Globoki voziček s previjalno torbo Carriage Floral Corolle zložljiv za 36-52 cm dojenčka nastavljiv po višini

Opis izdelka

Globoki voziček za dojenčka Carriage Floral francoske znamke Corolle ne sme manjkati nobeni mali mamici ali očku. Kot edina e-trgovina na trgu vam predstavljamo to izjemno novost Corolle, zahvaljujoč kateri bodo igre vaših najmlajših nepozabne. Ta realističen globoki voziček za dojenčka je na prvi pogled videti kot pravi voziček za dojenčka, saj je dodelan do detajlov in izdelan iz prvorazrednih materialov. Voziček za dojenčka z velikostjo 36-52 cm ima preklopno strehico, ki bo malim mamicam in očkom zagotovo všeč, navdušeni pa bodo tudi nad čudovitim francoskim dizajnom. Otroški voziček za dojenčka je skupne velikosti 70 cm, vendar je nastavljiv po višini, zato ga boste lahko igrivo prilagodili otrokovi višini. S tem edinstvenim vozičkom Carriage z zložljivo strehico se bodo otroci počutili kot pravi starši.

Čudoviti rožnati voziček z nežnim rožastim vzorcem ima prav tako previjalno torbo, kamor lahko otroci pospravijo vse, kar na sprehodih potrebujejo. S stabilnim in popolnoma dodelanim vozičkom za dojenčka se bodo na polno igrali otroci od 3. leta starosti. Globoki voziček razpolaga s prostorom za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo svoje priljubljene igrače in tudi dodatke, s katerimi bodo še bolje poskrbeli za svojega najljubšega dojenčka. Voziček v čudoviti barvni kombinaciji lahko preprosto zložite, tako da po koncu igre ne bo zavzemal skoraj nobenega prostora, brez težav pa ga boste prevažali tudi v avtomobilskem prtljažniku. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč številnim dodatkom Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, uspavajo in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega malčka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • globoki voziček za dojenčka Corolle
  • nastavljiv po višini
  • s preklopno strehico
  • za dojenčke z velikostjo 36-52 cm
  • dimenzije 70*62*40,5 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*62*40,5 cm
Skupna višina70 cm
Primerno za punčko (igračo)36-52 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.