Ustvarjalna igra Nature Friends Glitter&Foil Art Educa eksotična princeska sličice z bleščicami in folijami od 7 leta

Opis izdelka

Ustvarjalna igra Nature Friends Glitter&Foil Art je izjemni set španskega proizvajalca Educa, s katerim se bodo odlično zabavali vsi ustvarjalni otroci, predvsem pa deklice od 7. leta starosti. V originalnem setu se nahaja 5 samolepilnih sličic, ki jih bodo otroci okraševali po lastnih domišljiji. Na voljo imajo 5 različnih folij, 3 tube z barvnimi bleščicami in 1 pripomoček za sličice. Otroci se bodo izjemno zabavali ob nanašanju slojev bleščic na predlagani sloj in se trudili ustvariti kar najbolj originalne sličice. Najlepši dve pa bodo lahko vstavili v 2 okrasna okvirja, tako da bodo hkrati ustvarili tudi čudovite dodatke, ki bodo popestrili otroško sobico. 

Kreativna igra s sličicami z bleščicami in folijami je odlično darilo za vse spretne otroke, ki radi ustvarjajo in sestavljajo nove reči. Vsi delčki so proizvedeni iz kakovostnih materialov, otroci pa bodo dobili možnost, da pokažejo svoje spretnosti in domišljijo pri lastni umetniji. Ustvarjalni set uči otroke koncentracije in potrpežljivosti, pripomore k razvoju logičnega mišljenja, otroci se prav tako trudijo ustvariti najlepšo sliko. S tem si izboljšujejo tudi fino motoriko, saj morajo delati z različnimi pripomočki in folijami. Ustvarjalni set z eksotično princesko bo otroke zabaval ure in ure. 

Otroška igra z ustvarjalnimi igračami in sestavljanjem razvija domišljijo in predstavnost. Otroci se bodo naučili opazovati posamezne detajle in se vsestransko razvijali. Španski proizvajalec Educa se specializira predvsem za izdelavo puzzel in didaktičnih iger. V ponudbi znamke Educa boste poleg ustvarjalnih setov našli mnogo čudovitih puzzel za otroke in odrasle, ki zagotovo ne smejo manjkati v vaši zbirki.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 7 let
PorekloŠpanija
Dimenzije paketa17*23*5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.