Ekipno barvilo za vodne boje SpyraColor Yellow&Purple Spyra rumene in vijolične za 15 litrov vode brez okusa in vonja, enostavno za čiščenje od 8. leta dalje

Opis izdelka

Ekipno barvilo za vodne spopade SpyraColor Yellow&Purple predstavlja odličen dodatek pri igri z vodnimi pištolami Spyra, ki bodo cenili tako odrasli kot otroci, starejši od 8 let. Adrenalinski navdušenci se bodo pri razdelitvi na ekipe dogovorili o barvah, s katerimi se bodo razlikovali med spopadom. Paket vsebuje 2 rumeni in 2 vijolični kapsuli, pri čemer lahko 1 kapsula obarva do 15 litrov vode in se raztopi v 7 minutah. Zahvaljujoč ekipnemu barvilu bodo igralci med spopadi videli, ali so zadeli svojega nasprotnika. Raztopljive kapsule z barvo ne vsebujejo živalskih izdelkov in ne vsebujejo škodljivih snovi, ne obremenjujejo okolja.

Barvilo je primerno za vse vodne pištole blagovne znamke Spyra. Pri igri z barvilom se priporoča uporaba belih majic, na katerih bodo vidni barvni zadetki. Sledi po barvilu so lahko enostavno oprane, majice pa si po vsaki igri enostavno operete. Raztopljive kapsule lahko uporabite v kateri koli posodi z vodo, najbolje pa jih boste izkoristili v kombinaciji z vodnim rezervoarjem SpyraBase (ni del paketa). Barvne kapsule se priporoča uporabljati na prostem - pri igri na vrtu, dvorišču ali jih vzeti na izlete in počitnice. Zahvaljujoč barvilu boste doživeli bolj realistične izkušnje pri ekipnih igrah s prijatelji in sodelavci.

    Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močan in natančen strel na velike razdalje. V asortimanu blagovne znamke Spyra se nahaja tudi kakovostna dodatna oprema za vodne pištole, kot so vodni granati, vodne pištole, vodni rezervoarji in številni drugi dodatki.

    Doprava 79

    Tehnične lastnosti

    StarostOd 8 let
    PorekloNemčija
    Barvafialová,žltá
    Nabor izdelkovNe
    loader  Nalagam sete ...

    Ocene

    loader  Nalagam ocene …
     Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.