Ekipna barvila za vodne spopade SpyraColor Blue&Red Spyra modre in rdeče za 15 litrov vode brez okusa in vonja lahko umivajoče od 8 let

Opis izdelka

Skupinsko barvilo za vodne bitke SpyraColor Blue&Red predstavlja odličen dodatek pri igri z vodnimi pištolami Spyra, ki bodo cenili tako odrasli kot otroci od 8 let. Adrenalinski navdušenci se bodo ob razdelitvi v skupine dogovorili o barvah, s katerimi se bodo razlikovali med bitko. Paket vsebuje 2 rdeči in 2 modri kapsuli, pri čemer lahko ena kapsula obarva do 15 litrov vode in se raztopi v 7 minutah. Zahvaljujoč skupinskemu barvilu bodo igralci med bitkami videli, ali so zadeli svojega nasprotnika. Raztopljive kapsule z barvo ne vsebujejo živalskih proizvodov in nobenih škodljivih snovi, ne obremenjujejo okolja.

Barvilo je primerno za vse vodne pištole blagovne znamke Spyra. Pri igri z vodnimi pištolami se priporoča nošenje belih majic, na katerih bodo vidni barvni zadetki. Ostanke barvila je enostavno oprati, majice pa lahko po vsaki igri preprosto oprati. Raztopljive kapsule lahko uporabite v kateri koli posodi z vodo, najbolje pa jih boste izkoristili v kombinaciji z vodnim rezervoarjem SpyraBase (ni del paketa). Barvne kapsule se priporočajo za uporabo samo na prostem - pri igri na vrtu, dvorišču ali pa jih vzeti na izlete in počitnice. Zahvaljujoč barvilu boste doživeli bolj realistične izkušnje pri skupinskih igrah s prijatelji in sodelavci.

    Nemško podjetje Spyra s sedežem v Münchnu prinaša otrokom in odraslim premium vodne pištole, razvite po najnovejših tehnologijah. Vodne pištole Spyra z elektronskim in ročnim polnjenjem omogočajo uporabniku močno in natančno streljanje na velike razdalje. V asortimanu blagovne znamke Spyra najdete tudi kakovostne dodatke za vodne pištole, kot so vodni granati, vodne pištole, vodni rezervoarji in številni drugi dodatki.

    Doprava 79

    Tehnične lastnosti

    StarostOd 8 let
    PorekloNemčija
    Barvamodrá,červená
    Nabor izdelkovNe
    loader  Nalagam sete ...

    Ocene

    loader  Nalagam ocene …
     Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.