Zložljivi dvokolesni skiro Fireman Sam Smoby z nastavljivim ročajem rdeč od 5 leta

Opis izdelka

Dvokolesni skiro Smoby z dizajnom animiranega junaka Gasilca Sama je odlično prevozno sredstvo za vsakega fantka od 5. leta starosti. Ima protizdrsne ročaje na krmilu, ki so hkrati izjemno prijetni na dotik. Pravljični motiv gasilca Sama in moderna rdeče rumena barvna kombinacija sta priljubljena pri vseh otrocih, ki si želijo biti kot njihovi animirani junaki. Otroci in tudi starši bodo na skiroju cenili možnost,d a se hitro in preprosto zloži, tako da ga lahko vzamejo s seboj tudi na potovanja. Otroški dvokolesni skiro je lahek, vožnja z njim je preprosta in udobna. Kolesa so zaščitena pred predrtjem, po potrebi pa jih lahko preprosto snamete in zamenjate za nova.

Skiro ima nastavljiv ročaj, zato se bo vašemu malčku popolnoma prilagodila. Krmilo lahko po potrebi nastavite na tri položaje. Skiro lahko preprosto zložite na polovico in tako ga lahko vaši malčki vzamejo s seboj tudi na počitnice in izlete. Otroci se radi vozijo na skiroju, saj je to zmeraj razburljiv dogodek in zabaven način preživljanja prostega časa. Poleg tega se bodo zahvaljujoč skiroju otroci učili ohranjevati ravnotežje in razvijali sposobnosti in motoriko. Skiro pomaga pri krepitvi mišic na nogah, otroci pa zahvaljujoč njemu preživljajo svoj prosti čas na svežem zraku. Hkrati pa trenirajo tudi svojo opreznosti in reflekse.

Pravljični motiv animiranega gasilca Sama bo všeč vsakemu malčku. Na zadnjem delu skiroja se nahaja tudi zavora za večjo varnost. Med vožnjo na skiroju je priporočljiva tudi uporaba zaščitnih pripomočkov: ščitnikov za kolena, zapestja in komolce ter čelada. Nosilnost skiroja znaša 50 kg. Francoski proizvajalec Smoby proizvaja originalne, varne in kakovostne otroške igrače iz žametno nežne plastike. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost70*32*83 cm
Skupna višina83 cm
Dimenzije paketa22*10*64 cm
Skupna dolžina70 cm
Nastavljiva višinaDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,48 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.