Duda z verižico Mon Grand Poupon Corolle s 15 melodijami od 24 mes

Opis izdelka

Čudovita duda z verižico Mon Grand Poupon z delavnice francoske znamke Corolle bo razveselila vse otroke od 24. meseca starosti, ki jim pri igri z dojenčkom Corolle nekaj manjka. Zahvaljujoč tej izjemni dudi bo igra z dojenčkom neprecenljiva in bo spominjala na nego za pravega dojenčka. Za to bo poskrbela zvočna funkcija dude, zahvaljujoč kateri daje kar 15 realističnih zvokov. Ti spominjajo na prave zvoke, ki jih daje dojenček. Barvita duda ima tudi priročno modro verižico z zlato sponko, ki se lahko pripne na dojenčkova oblačila, da se nikoli ne bi izgubila. Duda za dojenčke Corolle bo dojenčkom prinesla čudovite sanje in vsako igro povzdignila na višjo raven.

Čudovita duda z verižico Mon Grand Poupon Corolle ima popolnoma dodelane detajle, tako da spominjata na tisto, za prave dojenčke. 15 edinstvenih melodij, ki jih duda daje, bodo poglobile vsako igro z dojenčkom in jo spremenile na čudovito doživetje. Ravno zaradi tega bo nega dojenčka Corolle nepozabna in bo otroke približala svetu odraslih. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Čudovita duda je zahvaljujoč prvorazrednim materialom prijetna na dotik, vsak delček je prilagojen otrokovi starosti.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del dojenčkov in dodatkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in božanje.

Lastnosti

  • duda za dojenčka Corolle
  • s priročno verižico
  • igra kar 15 melodij
  • od 24. meseca
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.