Domček meteorološka postaja z letno kuhinjo Štiri letne čase 4 Seasons Playhouse Smoby tako zvončkom z anemometrom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase od francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. leta starosti pripravila odlične izkušnje pri igri na poklic meteorologov. Vrhunska hišica ima elektronski zvonec, polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 oknoma s drsnimi okenskimi polnicami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi hišice in omogoča otrokom beleženje sprememb vremena.

Otroci se lahko veselijo tudi vetrnega merilnika, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvončka, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra in dežemera za določanje količine padavin. Fantje in dekleta se lahko igrajo tudi kuharjev, razveselila jih bo zunanja kuhinja s 17 dodatki. Set za šef kuharjev vsebuje krožnike, vilice, nožke, lonec s pokrovom, kuhinjske pripomočke in hrenovke, ki jih bodo pripravili svojim bratom in sestram ter prijateljem.

Žaluzije omogočajo tekoč pretok svežega zraka v hišici in ustvarjajo polotemno okolje. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica z močnimi stenami odlično prenaša neugodne vremenske razmere. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost med igro, njen plastični površina pa je žametno mehka na dotik. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato bo dolgo ohranila svoje lepe barve. Dimenzije otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje ter jo je enostavno shraniti.

Hišica 4 Seasons Playhouse prinaša otrokom odlične izkušnje pri igri na poklic meteorologov in vremenarjev. Igre na različne poklice otrokom pomagajo razvijati komunikacijske spretnosti, razširjati besedni zaklad in se približati svetu odraslih ter pridobiti občutek odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo logično razmišljanje in domišljijo. Med igro s prijatelji in brati in sestrami gradijo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov spodbuja razvoj domišljije pri otrocih.

Priznani francoski proizvajalec Smoby otrokom že desetletja prinaša moderne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških rokah, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okenskimi polnicami
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • zaradi velike teže je odporna na vremenske vplive
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerna za fantke in deklice od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.