Domček meteorološka postaja z elektronskim zvončkom Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby tako zvončkomerom vetromerom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase od francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke od 2. leta starosti, ki se bodo odlično zabavali pri igri meteorologov. Moderna hišica ima elektronski zvonec, polovična vrata, stranske stene pa so opremljene z 2 oknoma s drsnimi okenskimi poličkami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi in omogoča otrokom beleženje sprememb vremena. Lahko se veselijo vetermira, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvončka, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in padavinomera za določanje količine padavin.

Žaluzije omogočajo v hišici nemoten pretok svežega zraka in ustvarjajo polsenčno ozračje. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica z močnimi stenami odlično kljubuje neugodnim vremenskim razmeram. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost med igro, njen plastični površini pa je zelo mehka na dotik. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato bo ohranila lepe barve tudi po dolgotrajni uporabi. Dimenzije te vrhunske otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, enostavno jo je tudi shraniti.

Hišica 4 Seasons Playhouse otrokom prinaša odlične izkušnje pri igri meteorologov in vremenarjev. Igra na poklice otrokom omogoča hitrejši razvoj komunikacijskih veščin, širjenje besedišča in približevanje svetu odraslih, pridobivanje občutka odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo logično razmišljanje in domišljijo. Med igro s prijatelji in sorojenci si ustvarjajo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov dodatno spodbuja razvoj domišljije pri otrocih.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša moderne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka na otroških rokah, zelo mehka na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci varni med veselo igro in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okenskimi poličkami
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • zaradi velike teže se dobro upira vremenskim vplivom
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, zelo mehka plastika
  • primerno za fante in dekleta od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.