Domček meteorološka postaja s tuš kabino v vrtu Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby tako zvončkom z vetromerom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne sezone od francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. leta starosti pripravila čudovite izkušnje pri igri meteorologov. Vrhunska hišica je opremljena s elektronskim zvonec, polovičnimi vrati, bočnimi stenami z 2 oknoma s drsnimi okenskimi poličkami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi hišice in omogoča otrokom beleženje sprememb vremena. Veselijo se lahko vetermer, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvonček, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra in padavinomer za določanje količine dežja.

Pri igri kuharjev in vrtnarjev bodo otroci uporabili zunanjo kuhinjo s 17 dodatki, velikim cvetličnim loncem s prostornino 20 litrov in setom vrtnega orodja - lopatko, sadilko in grabljicami. Realistične izkušnje jim bo prinesla tudi večnamensko peskovnik, ki ga je mogoče napolniti s 75 kg peska ali 60 litri zemlje. Del peskovnika z dimenzijami 76 * 76 * 17 cm je tudi zaščitna podloga. Med vročimi poletnimi dnevi se bodo vaši najmlajši osvežili s tušem, ki je opremljen z 2 načinoma brizganja vode: klasičnim in rotacijskim. Po vsaki igri se lahko otrok spočije na stolu z naslonjali KidChair z nosilnostjo do 50 kg.

Žaluzije omogočajo v hišici nemoten pretok svežega zraka in ustvarjajo polsenčno okolje. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica z močnimi stenami se odlično upira neugodnim vremenskim razmeram. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost otrok med igro, njen plastični površini pa je na otip mehka in gladka. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato ohrani lepe barve tudi po daljši uporabi. Dimenzije te vrhunske otroške hišice so 103 * 122 * 143 cm, njena višina pa je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, enostavno jo je shraniti.

Hišica 4 Seasons Playhouse prinaša otrokom odlične izkušnje pri igri meteorologov in vremenskih napovedovalcev. Z igro različnih poklicev se otroci hitreje razvijajo komunikacijske spretnosti, širijo besedni zaklad in se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo svoje logično mišljenje in domišljijo. Med igro s prijatelji in brati in sestrami si ustvarjajo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov dodatno spodbuja otrokovo domišljijo.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že desetletja otrokom prinaša moderne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, vendar hkrati mehka in gladka na otroških rokah, na otip je žametna. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okničami
  • tuš glava se priključi na klasično vrtno cev (ni del paketa)
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • zaradi velike teže se upira vplivom vremena
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primeren za fante in dekleta od 2 let
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.