Domček meteorološka postaja s peskovnikom za vrtnarje Štiri letne čase 4 Seasons Smoby tako zvončkom z anemometrom in dežemerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne časeod francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. leta starosti pripravila čudovite izkušnje pri igri meteorologov. Vrhunska hišica ima elektronski zvonec, polovična vrata, stranske stene so opremljene z 2 okni z drsnimi žaluzijami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi hišice in otrokom omogoča beleženje sprememb vremena. Veselijo se lahko vetermer, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvonček, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra in padavinomer za določanje količine padavin.

s 17 dodatki, velikim cvetličnim loncem s prostornino 20 litrov in kompletom vrtnega orodja - lopatko, sadilko in grabljicami. V celoti bodo izkoristili tudi večnamensko peskovnik, ki ga je mogoče napolniti s 75 kg peska ali 60 litri zemlje. Zaradi tega lahko peskovnik služi tudi kot zelenjavni vrt, fantje in dekleta se učijo gojiti zelenjavo, rože in zelišča ter razvijajo pozitiven odnos do narave. Del peskovnika z dimenzijami 76*76*17 cm je tudi zaščitna podloga.

Žaluzije omogočajo gladko kroženje svežega zraka v hišici in ustvarjajo polotemno. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica s trdnimi stenami odlično odolža neugodnim vremenskim razmeram. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost otrok med igro, njen plastični površini pa je žametno mehka na dotik. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato ohrani lepe barve tudi po daljši uporabi. Dimenzije te vrhunske otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje, lahko jo enostavno shranite.

Hišica 4 Seasons Playhouseprinaša otrokom odlične izkušnje pri igri meteorologov in vremenarjev. Zaradi iger na različna poklica se otroci hitreje razvijajo komunikacijske spretnosti, širijo besedni zaklad in se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo logično razmišljanje in domišljijo. Med igro s prijatelji in brati in sestrami gradijo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov dodatno spodbuja otrokovo domišljijo.

Priznani francoski proizvajalec Smobyprinaša otrokom sodobne igrače že desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati nežna in gladka za otroške roke, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselim igranjem varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okenskimi okvirji
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • zaradi velike teže je odporna na vremenske vplive
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, žametno mehka plastika
  • primerna za fante in dekleta od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.