Domček meteorološka postaja s kuhinjo pri oknu Štiri letni časi 4 Seasons Playhouse Smoby so zvonkohrou vetromerom a zrážkomerom

Opis izdelka

Hišica meteorološka postaja Štiri letne čase od francoskega proizvajalca Smoby bo otrokom od 2. leta starosti pripravila čudovite izkušnje pri igri meteorologov. Vrhunska hišica ima polovična vrata, bočne stene so opremljene z 2 okni s drsnimi žaluzijami. Hišica je opremljena tudi z meteorološko tablo z indikatorji, ki je nameščena na fasadi in otrokom omogoča beleženje sprememb vremena. Lahko se veselijo vetermetra, ki prikazuje smer in hitrost vetra, zvončka, ki z zvočnimi signali opozori otroka na moč vetra, in padavinometra za določanje količine padavin.

Elektronski zvonček omogoča obiskovalcem, da ob prihodu zazvoni in sporoči svoj prihod. Otroci lahko na zvonček napišejo tudi svoje ime, navdušil jih bo tudi realističen zvok. Ob pritisku na gumb se sliši naključen zvok - klasično zvonjenje ding-dong, lajanje psa ali mijavkanje mačke. Fantje in dekleta se lahko zabavajo tudi s poletno kuhinjo s 17 dodatki, med katerimi najdejo kuharji krožnike, jedilni pribor, nož, nabodalno vilico, lopatko za mešanje, lonec s pokrovom, kozarce in hrenovke. Sodobna kuhinja je izdelana v zeleni, sivi in rjavi barvni kombinaciji, ki se ujema z dizajnom hišice.

Žaluzije omogočajo gladko kroženje svežega zraka v hišici in ustvarjajo polsenčno okolje. Siva streha deluje realistično zaradi imitacije strešne kritine. Stabilna hišica z močnimi stenami odlično prenaša neugodne vremenske razmere. Zaobljeni robovi na hišici zagotavljajo varnost otrok med igro, njen plastični površina pa je mehka na dotik. Površina hišice je zaščitena z UV filtrom, zato ohrani lepe barve tudi po daljši uporabi. Dimenzije te prvovrstne otroške hišice so 103*122*143 cm, njena višina pa je 143 cm. Hišica omogoča hitro sestavljanje in razstavljanje ter se lahko enostavno pospravi.

Hišica 4 Seasons Playhouse prinaša otrokom odlične izkušnje pri igri meteorologov in vremenarjev. S pomočjo iger na različna poklica se otroci hitreje razvijajo komunikacijske spretnosti, širijo besedni zaklad in se približujejo svetu odraslih, pridobivajo občutek odgovornosti. Učijo se, kako delujejo meteorološka orodja, izboljšujejo logično razmišljanje in domišljijo. Pri igri s prijatelji in brati in sestrami si ustvarjajo zdrave socialne vezi. Čudovit videz hišice in veliko dodatkov dodatno spodbuja otroško domišljijo.

Priznani francoski proizvajalec Smoby otrokom že desetletja prinaša moderne igrače. Plastika na igračah Smoby je trdna, odporna, a hkrati mehka in gladka na otroških rokah, zamatena na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Lastnosti

  • francoska hišica z meteorološko postajo
  • 2 okni z žaluzijami in 2 drsnimi okni
  • streha z imitacijo strešne kritine
  • visoka odpornost in trdnost
  • odporna na vremenske vplive zaradi velike teže
  • kakovosten francoski izdelek
  • zaobljeni robovi, mehka plastika
  • primerno za fantke in deklice od 2. leta starosti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost103*122*143 cm
Skupna višina143 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.