Opis izdelka

Ekološka hiška Prijateljev v naravnih barvah Friends House Evo francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vsakega otroka že od 3. leta dalje. Vrtne hiške v naravnih barvah ponuja fantom in dekletom obsežen prostor za igro, tako da se lahko vanjo stisnejo tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho z zelenim dimnikom, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati z ključem in oknom. Hiška ima 6 oken z 2 vrtljivima okenskima kriloma, odpirajočim se poštnim nabiralnikom in elektronskim zvonec.

Odtok z zbiralcem deževnice omogoča otrokom, da lahko kadarkoli zalijejo rože, ki jih gojijo v velikem cvetličnem loncu, pri čemer imajo na voljo komplet orodja. Lahko se igrajo tudi kuharje z zunanjo kuhinjo s 17 dodatki, pri čemer lahko svoje goste posedijo pod senčnikom ob mizi, ki v predalu skriva 4 družabne igre. Med vročimi dnevi bodo fantje in dekleta cenili tuš glavo in vodni tunel, ki jim bosta pripravila osvežujočo izkušnjo. Kreativni otroci se bodo razveselili tudi igralne stene, ki jim ponuja različne športne aktivnosti in ustvarjalne naloge.

Francoska hiška s površino v obliki reliefa iz lesa in opeke je izdelana na ekološki način. Pri izdelavi je bilo uporabljenih do 50% recikliranega materiala, kar je močno prispevalo k varovanju okolja. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in za njen čudovit videz skrbi UV filter, ki zanesljivo ščiti barve pred sončnim sevanjem, tako da še po dolgem času izgleda kot nova. Hiška ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo tudi močnemu vetru in slabemu vremenu, stabilna konstrukcija pa zagotavlja otrokom varnost med igro.

Mere hiške so 176*115*162 cm, pri čemer je njena skupna višina 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo lahko zložite zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hiška za otroke ne zavzema veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Igra v hiški spodbuja socializacijo, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo pri otrocih, ki z igrami posnemajo odrasle. Ekološka hiška iz zbirke Smoby Green hkrati otroke usmerja k odgovornemu odnosu do narave in jih uči varovanja okolja.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost. Igrače izpolnjujejo tudi najvišje varnostne standarde in so zagotovilo francoske kakovosti in izvirnega videza.

Lastnosti

  • okolju prijazen hišniček za vrt (izdelan iz 50% recikliranega materiala)
  • realističen videz
  • primerno za fante in deklice od 3 let
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • močne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • mehak plastični material z zaobljenimi robovi
  • vrtna cev ni vključena v paket
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.