Dom prijateljev Evo Hiša za igro Zelena Smoby s piknik mizo v naravnih barvah razširljiv

Opis izdelka

Ekološka hiška Prijateljev v naravnih barvah Friends House Evo francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila otroke že od 3. leta dalje. Vrtne hiške v naravnih barvah ponuja fantom in dekletom obsežen prostor za igro. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati z ključem in oknom. Hiška ima 6 oken z 2 vrtljivima okvirjema, odpirajočim se poštnim nabiralnikom in elektronskim zvonečkom. Zunanja kuhinja s 17 dodatki bo otroke razveselila pri igri kuharjev in svoje stranke posedla za piknik mizo s 2 klopmi.

Francoska hiška s površino v obliki reliefnega lesa in opek je izdelana na ekološki način. Pri izdelavi je bilo uporabljenih do 50% recikliranega materiala, kar je pomembno prispevalo k varovanju okolja. Izdelana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve in za njen čudovit videz skrbi UV filter, ki preprečuje bledenje barv na hiški. Hiška ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo močnemu vetru in slabemu vremenu, stabilna konstrukcija pa zagotavlja varnost otrok med igro.

Mere hiške so 176*115*162 cm, pri čemer je njena skupna višina 162 cm. Z velikimi plastičnimi deli in vijaki jo lahko zložite zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hiška ne zavzame veliko prostora, zato se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Igra v hiški otrokom razvija socializacijo, komunikacijske sposobnosti, kreativnost in domišljijo, s pomočjo iger pa posnemajo odrasle. Ekološka hiška iz kolekcije Smoby Green hkrati otroke uči odgovornega odnosa do narave in jih uči varovati okolje.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, zamatno mehak na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselo igro varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in ustvarjalnost.

Lastnosti

  • ekološka hiška za vrt (pri izdelavi je bilo uporabljenih 50% recikliranega materiala)
  • realističen videz
  • razširljiva z dodatki
  • primerna za fante in dekleta od 3. leta dalje
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • zamatno mehak plastik z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.