Opis izdelka

Ekološka hišica Prijateljev v naravnih barvah Friends House Evo francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vsakega otroka že od 3. leta dalje. Vrtne hišice v naravnih barvah ponujajo fantom in dekletom obsežen prostor za igro, tako da se lahko vanjo stisnejo tudi s svojimi brati in sestrami ter prijatelji. Opremljena je z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi celimi vrati s ključem in pregledom, tako da lahko enostavno preverijo, kdo je prišel na obisk. Hišica ima 6 oken z 2 vrtljivima okencema, odpirajočim se poštnim nabiralnikom in elektronskim zvoncem.

Otroci bodo navdušeni nad vrtnim orodjem in velikim cvetličnim loncem, v katerem lahko gojijo rože ali zelišča. Po delu se lahko sprostijo ob vrti mizi s 2 stolčkoma, ki imata visoko nosilnost do 50 kg. Otroci se bodo s pomočjo meteorološke opreme naučili spremljati vreme in delati z dežemerom, zvončkom in vetrnim merilnikom. Zabavali se bodo tudi z igralno steno s 29 dodatki, ki jim ponuja različne športne aktivnosti in ustvarjalne naloge, pri katerih bodo preizkusili svojo spretnost in logično razmišljanje. Konfigurabilna igralna stena se lahko prilagodi potrebam otroka in je opremljena tudi s prostorom za shranjevanje.

Francoska hišica s površino v obliki reliefa iz lesa in opeke je izdelana na ekološki način. Pri izdelavi je bilo uporabljenih do 50% recikliranega materiala, s čimer je bilo močno prispevano k varovanju okolja. Je izdelana v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve  in za njen čudovit videz poskrbi UV filter, tako da se barve na hišici ne bodo hitro izgubile.  Hišica ima trdne dvojne plastične stene, ki se upirajo močnemu vetru in neugodnemu vremenu, stabilna konstrukcija pa zagotavlja otrokom varnost med igro.

Mere hišice so 176 * 115 * 162 cm, pri čemer je njena skupna višina 162 cm. S pomočjo velikih plastičnih delov in vijakov jo lahko zložite zelo hitro in enostavno, brez kakršnih koli težav. Po razstavljanju hišica ne zavzame veliko prostora, tako da se ni treba bati, da bi vam doma povzročala težave. Igra v hišici razvija socializacijo, komunikacijske sposobnosti, ustvarjalnost in domišljijo, otroci pa se s pomočjo iger učijo posnemati odrasle. Ekološka hišica iz zbirke Smoby Green hkrati otroke usmerja k odgovornemu odnosu do narave in jih uči varovati okolje.

Francoski Smoby že vrsto let otrokom prinaša najkakovostnejše igrače z izvirnim dizajnom. Material na igračah Smoby je trden, odporen, a hkrati nežen in gladek na otroških rokah, žameten na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, da so vaši otroci med veselimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Lastnosti

  • ekološka hišica za vrt (pri izdelavi je bilo uporabljenih 50% recikliranega materiala)
  • realističen videz
  • primerna za fante in dekleta od 3. leta dalje
  • trdna in maksimalno stabilna konstrukcija
  • trdne dvojne stene
  • UV filter ščiti barve pred bledenjem
  • skupna višina 162 cm
  • žametno mehak plastik z zaobljenimi robovi
  • vrhunski francoski izdelek
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.