Set 3 dojenčkov v kostumu Mini Animal Doll MiniKiss Smoby 20 cm, Lisička, Zajček in Srnjaček od 12 mes

Opis izdelka

Pripravite svojim otrokom presenečenje v podobi priljubljenega seta dojenčkov v kostimu iz izdaje Minikiss, med katerimi bodo našli čudovito lisičko, zajčka in srnjačka. Pravljične živalce bodo v otrocih od 12. meseca starosti prebudile svet domišljije in pravljičnih zgodb. Akcijski set prvorazrednih dojenčkov je odlična izbira za vse dečke in deklice, ki se od njih ne bodo hoteli ločiti. Lahko jih vzamejo s seboj na izlete in obiske, zvečer pa lahko skupaj tudi zaspijo. Stilski kostumi v podobi živalic v kombinaciji z nasmejanimi obrazki bodo leta in leta razveseljevali dečke in deklice. Dojenčki so prav ustvarjeni za objemanje in crkljanje, otroci lahko nanje pritiskajo, kolikor le želijo. Veliki so 20 cm in se zaradi tega odlično podajo v male otroške rokice.

Dojenčkov obrazek in rokice so iz kakovostne plastike, prijetne na dotik, trebušček pa je iz mehkega blaga. Dojenčki Animal Doll pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrokovih spretnosti. Igra z dojenčkom prinaša otrokom občutek odgovornosti, učijo se skrbeti zanj in ga ohranjati čistega. S to skrbjo na igriv način se približujejo svetu odraslih. Izboljšujejo si fino motoriko, ročne spretnosti in prav tako komunikacijske in jezikovne sposobnosti pri pripovedovanju različnih zgodb in uspavanju.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby se ponaša z visoko trpežnostjo in prijetnim občutkom med igro. Dojenčki iz serije MiniKiss so primerni za objemanje in crkljanje, saj so iz mehkega in prožnega materiala. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost16*7*20 cm
Skupna višina20 cm
Dimenzije paketa35*30*16 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,18 kg
Nabor izdelkovDa
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.