Punčka s pelerino Ma Corolle Priscille Blossom Winter Corolle z modrimi očki 36 cm - omejena izdaja od 4 leta

Opis izdelka

Omejena izdaja Corolle je končno tu! Izjemna dolgolasa punčka Priscille Blossom Winter Ma Corolle, francoske znamke Corolle že komaj čaka, da spozna vašega otroka. Kot edina e-trgovina na tržišču bomo v naročja vaših najmlajših položili čudovito punčko Priscille iz omejene izdaje Corolle. Punčka je oblečena v čudovita oblačila, pelerino in ima trak za lase, zato bo že od prvega trenutka dalje postala najboljša prijateljica vaših otrok. Edinstvena punčka s popolnoma dodelanimi detajli in vaniljevim vonjem je primerna za otroke od 4. leta starosti in ima mehak trebušček ter je že pripravljena za oblačenje, česanje in igro. Punčko Priscille s pelerino bodo otroci lahko oblačili v najbolj stilska zimska oblačila. Ravno zahvaljujoč tem možnostim bo nega za dojenčka Ma Corolle bolj zanimiva in polna novih idej. Vsako igro s to punčko Corolle še bo še poudaril asimetrični obrazek in modre mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko punčko položijo v posteljico.

Ta čudovita punčka Priscille Ma Corolle iz omejene izdaje je velika 36 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podala kot ulita. Igra z dojenčkom bo nepozabna zaradi idealne velikosti dojenčka, predvsem pa zaradi neverjetno dodelanih detajlov, vonju po vanilji ter čudovitem outfitu. Originalno punčko Ma Corolle bodo otroci lahko preoblačili, nahranili, uspavali in se z njo podali na sprehode. Punčka Corolle je v vseh pogledih prilagojena otrokovi starosti. Z igro s punčko Corolle se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svojo fino motoriko in tudi komunikacijske spretnosti. Punčko Corolle lahko čistite ročno z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša te najlepše dojenčke, že od leta 1979. Ekipa oblikovalcev dojenčkov Corolle prebiva v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš malček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

 • mehka in lahka punčka
 • plavi lasje in modre očke
 • omejena izdaja
 • pelerina
 • nežen vonj po vanilji
 • za otroke od 4. leta
 • velikost 36 cm
 • možnost dokupa dodatkov
 • detajli prilagojeni otrokovi starosti
 • ročno pranje pri največ 40 °C
 • čudoviti francoski dizajn
 • prvorazredna kakovost
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost14*19*40 cm
Skupna višina36 cm
Dimenzije paketa20*28*43 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,75 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.