Dojenček Bébé Calin Good Night Set Corolle z modrimi mežikajočimi očkami in spalno vrečo s stekleničko in dudo 30 cm od 18 mes

Opis izdelka

Čudoviti dojenček Bébé Calin Good Night Set z delavnice francoske znamke Corolle je najlepši dojenček pod soncem, ki je videti kot skoraj pravi. Kot edina e-trgovina na trgu vam ponujamo tega edinstvenega dojenčka z modrimi mežikajočimi očkami in popolnoma dodelanimi detajli. Dojenček je primeren za otroke od 18. meseca starosti in je oblečen v čudovitega rožnatega pajacka in že čaka na ljubezen in nego, ki jo bo vaš malček priskrbel. Njegov trebušček je na dotik in objem prijeten, zahvaljujoč mehkim kroglicam pa lahko tudi samostojno sedi ali pa leži. Dojenčica Corolle ima edinstvene asimetrične poteze obraza, zahvaljujoč čemur deluje človeško in simpatično. Modre očke so videti kot prave, tako da bo igra z dojenčkom spominjala na nego pravega dojenčka. Vsako igro z dojenčkom Corolle bodo poudarili tudi dodatki, ki bodo otrokom dojenčka pomagali uspavati. Del seta so 4 dodatki – spalna vreča, ki sveti v temi, duda, pajacek in steklenička za mleko.

Edinstveni dojenček Bébé Calin Good Night Set je velikosti 30 cm, tako da se bo v naročja vaših malčkov podal kot ulit. Igra z dojenčkom je zahvaljujoč njegovi velikosti in popolnoma dodelanim detajlom, nežni površini in mehkemu trebuščku resnično neprecenljiva. Edinstvenost dojenčki Corolle se skriva v njenem nežnem vonju po vanilji, ki deluje pomirjajoče in se ne izgubi niti po več pranjih. Čudovitega dojenčka z modrimi mežikajočimi očki lahko vaši najmlajši hranijo, kopajo, preoblačijo, zahvaljujoč številnim dodatkom pa ga lahko tudi preoblačijo. Dojenček Bébé Calin je v vseh pogledih prilagojen otrokovi starosti. Prvorazredni materiali, ki so prijetni na dotik in pogled bodo otrokom priskrbeli nemoteno igro, med katero bodo vadili svoje finomotorične in tudi komunikacijske veščine. Z igro z dojenčkom Bébé Calin se otroci približujejo svetu odraslih in spoznavajo svoja lastna čustva, zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu pa si razvijajo tudi svojo domišljijo. Dojenčka Corolle lahko perete ročno pri največ 40 °C le z uporabo nežnega tekočega mila in ga sušite na zraku.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše dojenčke. Ekipa oblikovalcev dojenčke Corolle ustvarja v malem romantičnem mestecu Langeais v francoski provinci Loire Valley. V vseh dojenčkih te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih revij za starše in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. Vsak dojenček Corolle je edinstven, prav tako kot tudi vaš otroček. V naročje svojega malčka položite tega najlepšega dojenčka na svetu, ki ga najdete le pri nas.

Lastnosti

  • mehak in lahek dojenček
  • 4 dodatki
  • polnilo iz mehkih kroglic
  • nežen vonj po vanilji
  • za otroke od 18. meseca
  • modre očke
  • velikost 30 cm
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • ročno pranje pri največ 40 °C
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Skupna višina30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
gift SS2024SM220304 Fľaška Natur,SM220357 Fľaška
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.