Dodatni deli za železnico Train Soundstation Eichhorn elektronska železniška postaja z 4 zvoki

Opis izdelka

Dodatni deli za železnico Train Soundstation, nemškega proizvajalca Eichhorn ponujajo otrokom od 3. leta starosti fantastično elektronsko železniško postajo, iz prvorazrednega bukovega lesa, ki je prijetno gladek na dotik. Čudovita postaja z rdečo streho bo otroke očarala že na prvi pogled, saj daje kar 4 zvoke, ki bodo otrokom prinesli pristna doživetja pri igri kondukterjev in strojevodij. Dečki in deklice zvočni modul upravljajo s pomočjo 4 tipk, ki so nameščene na strehi. Lesena postaja pomaga otrokom razvijati njihovo predstavnost in logično mišljenje, ob zvokih obvestil na postaji pa se bodo zelo zabavali.

Nemška kakovost in vrhunski dizajn lesenih dodatkov spodbujata razvoj domišljije in ustvarjalnosti in prebujata zdravo otroško radovednost. Sestavljanje železnic je za otroke prijetno sproščanje, hkrati pa imajo možnost načrtovanja nove in večje železnice s prvorazrednimi delčki in dodatki. S tem si izboljšujejo fino motoriko in tehnično predstavnost, odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije. Nežne in živahne barve na dodatkih v kombinaciji z naravnim materialom bodo popestrile vsako otroško sobico, precizno dodelani detajli pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri. Dolžina postaje meri 20,5 cm, višina pa znaša 45 cm. Je popolni dodatek za povečanje železnice Eichhorn.

Nemški proizvajalec Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam moderne lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov, pri proizvodnji igrače je bil uporabljen izključno 100% les FSC®, pridobljen s trajnostnim gozdarstvom v Bavarskem gozdu. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Dimenzije paketa11*25*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,63 kg
Opomba100% FSC recycled
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.