Denarnica Wallet Mr. Gadget Jeune Premier luksuzni dizajn 10,5*15 cm

Opis izdelka

Denar vaših otrok bo zdaj pod nadzorom bleščic, smeškotov in rolk. Pri tem pa vam bo priskočila na pomoč denarnica Wallet Mr. Gadget z delavnice belgijske znamke Jeune Premier. Čudovita srebrna denarnica luksuznega dizajna z veselim vzorcem je odličen dodatek k šolskim torbam Jeune Premier in ena priročna zadrga bo poskrbela za to, da bodo bankovci, kovanci in kartice varno pospravljeni na enem mestu.

Zunanja površina denarnica Jeune Premier z merami 10,5*15 cm ima nepremočljiv sloj, ki je pri šolskih potrebščinah nepogrešljiv, denar pa bo zahvaljujoč temu zaščiten pred politimi kapljicami tekočine. Velika prednost denarnice je črn karabin, s katerim lahko otroci denarnico pripnejo na pas ali v notranjost torbe. Stilska srebrna denarnica je preprosto nepogrešljiv del pripomočkov vsakega šolarja, zato sta se za njen dizajn oblikovalca Jeune Premier resnično potrudila.

Sama sta starša in vesta, da otroci v šolo hodijo z veseljem prav takrat, ko lahko s seboj vzamejo le najlepše šolske potrebščine. Pozabite na dolgočasne in enobarvne denarnice, ki jih imajo s seboj drugi šolarji in otrokov denar shranite v stilsko denarnico Jeune Premier z igrivim dizajnom. Ročno zasnovan dizajn že na prvi pogled kaže elemente originalnosti, ki jih drugje zlahka ne najdete. Poskrbela bo za to, da bodo denar in kartice na enem mestu, kovanci pa se od zdaj naprej ne bodo več kotalili po šolski torbi.

Lastnosti

  • dizajnerska denarnica Jeune Premier
  • za otroke od 24. meseca
  • z zadrgo in karabinom
  • mere 10,5*1*15 cm
  • vodoodporni material, ki odbija umazanijo
  • veganski izdelek
  • ročno naslikani originalni dizajn
  • zasnovana v Belgiji
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
Velikost10,5*1*15 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.