Čistilni voziček s sesalnikom Cleaning Trolley Clean Home Écoiffier s 12 dodatki od 3 let ECO2774

Opis izdelka

Čistilni voziček s sesalnikom Cleaning trolley Écoiffier predstavlja odličen komplet za čiščenje za vse ljubitelje reda od 3 let naprej. Komplet za čiščenje vsebuje 12 dodatkov, med katerimi so modri sesalnik z velikimi kolesi, vedro s priključkom za namakanje krpe, velika metla, lopatka, krpa za okna, metlica in čistila v stekleničkah. Elegantni čistilni voziček s 3 kolesi omogoča enostavno upravljanje, ročaji pa so prilagojeni za majhne otroške ročice.

Voziček je opremljen z dovolj prostora za shranjevanje in obešanje dodatkov za čiščenje. Igra na gospodinjstvo razvija otroško domišljijo in kreativnost. Otroci se ne samo zabavajo, ampak tudi se učijo odgovornosti. Pomagajo staršem, čistijo svojo sobico in se tako približujejo svetu odraslih. Modri voziček je izdelan iz kakovostnih plastik, navdušil bo otroke na prvi pogled in skupaj z dodatki prinaša otrokom veliko realističnih doživetij.

Francoski Écoiffier že vrsto let prinaša otrokom najboljše igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki izdelanimi na Kitajskem, se francoski proizvajalec močno razlikuje z originalnim dizajnom, ki je vplivan z najnovejšimi trendi, varnostnimi kriteriji med proizvodnjo in kakovostjo po primerni ceni.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost22*31*58 cm
Skupna višina58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.