Čevlji Sneakers Mon Grand Poupon Corolle za 36 cm dojenčka beli od 3 leta

Opis izdelka

Čudovite športne superge s pridihom elegance Sneakers za punčko Mon Grand Poupon, francoske znamke Corolle ne smejo manjkati med osnovno opremo vašega otroka! Kot edina trgovina na tržišču bomo vaše otroke razveselili z belimi supergami s popolnoma dodelanimi detajli, ki se bodo punčki Mon Grand Poupon podali kot Pepelki. Edinstvene superge so videti kot prave in so primerne za punčke z velikostjo 36 cm. Popolnoma bodo dopolnile vsako oblačilo Corolle, ki si ga bo vaš otrok izbral. Zahvaljujoč tem izjemnim dodatkom modernega francoskega dizajna bo vsaka igra z dojenčkom odlično doživetje, kamor se bodo otroci znova in znova vračali.

S čudovitimi športno elegantnimi supergami Sneakers bele barve bodo lahko otroci svojega dojenčka preobuvali kadar koli bodo želeli. Popolnoma dodelani detajli tega dodatka za punčko in prvovrstni materiali bodo popestrili vsako igro z dojenčkom, hkrati pa razvijali otroško domišljijo, komunikacijske veščine in finomotorične spretnosti. Igra vlog je v zgodnji starosti pomembna, saj otroci z njo poleg drugega spoznavajo lastna čustva in prevzemajo odgovornost za svoja dejanja. Zahvaljujoč ogromni količini dodatkov Corolle lahko otroci svoje dojenčke hranijo, preoblačijo, dajejo spati in kopajo, to pa zmeraj v družbi najlepših in najboljših igrač. Čeveljce Corolle lahko čistite s z gobico ali krpico z uporabo nežnega tekočega mila.

Francoska znamka Corolle že od leta 1979 v naročja vaših otrok prinaša le najlepše punčke in dojenčke. V vseh punčkah te znamke je združena prvorazredna kakovost, čudoviti francoski dizajn s poudarkom na edinstvene detajle. Znamka Corolle se lahko pohvali s prestižno nagrado Parents’ Choice Awards, pa tudi z mnogimi drugimi nagradami skrbnih staršev, prvorazrednih starševskih revij in strokovnih žirij. Nepogrešljiv del punčk in dojenčkov Corolle so le najboljši materiali, ki izpolnjujejo stroge evropske predpise in so prijetni na dotik in pogled. V naročje svojega otroka položite najlepšega dojenčka na svetu z dodatki, ki jih boste našli le pri nas.

Lastnosti

  • čeveljci za punčke Corolle
  • za punčke z velikostjo 36 cm
  • od 3. leta starosti
  • detajli prilagojeni otrokovi starosti
  • čudoviti francoski dizajn
  • prvorazredna kakovost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Barvabela
Primerno za punčko (igračo)36 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.