Brisačka s kapuco za najmlajše Zajček Bath Towel Poppy K'Doux Kaloo rožnata 75*75 cm iz nežnega mehkega materiala od 0 mes

Opis izdelka

Brisačka s kapuco Zajček je čudovita rožnato bela brisačka, ki je primerna za najmlajše otroke že od njihovega rojstva dalje. Kapuca na brisački je odličen dodatek, ki bo poskrbel, da bo glavica dojenčka po kopanju ostala na toplem. Brisačka za najmlajše je proizvedena iz 100% naravnega bombaža (bombažni frotir in muslin) in jo odlikuje odlična vpojnost. Popoln dodatek je tudi kapuca v obliki zajčka z dolgimi ušeski, ki daje brisački originalni videz. Z dimenzijami 75*75 cm je primerna za kopanje najmlajših otrok, saj je mehka za otroško kožo. Vaš malček se bo po veselem kopanju v svoji mehki brisački počutil prijetno.

V prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primerna tudi otroška brisačka Kaloo. Brisačko lahko najmlajši otroci tudi okušajo in grizejo, s čimer otroci pogosto raziskujejo predmete. Izdelki Kaloo so strogo testirani in izpolnjujejo tudi najvišje standarde, zato so primerni tudi za otroško raziskovanje, grizenje in okušanje. Otroška brisačka s kapuco bo zahvaljujoč mehki in nežni površini postala nujni del vsakega kopanja otroka. Igračo lahko preprosto čistite, priporočena temperatura pranja je 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, s čimer se ohranita barva in kakovost igrače.

Francosko podjetje Kaloo že več kot 20 let razvija mehke plišaste igrače za najmlajše otroke, ki so edinstvenega dizajna. Postopek izdelave igrač je docela nadzorovan, vsaka igrača mora izpolnjevati stroge evropske standarde, saj je s tem zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence.Otroške igrače Kaloo so odraz francoskega čuta za edinstvenost, lepoto in popolnost. Kaloo se posveča potrebam in željam najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč temu ob igračah Kaloo počutijo mirno in varno. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost75*75 cm
Dimenzije paketa33,5*6*23 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.