Baza za avtosedež Basefix Group Red Castle od 0 mes

Opis izdelka

Baza za avtosedež Basefix Group znamke Red Castle je kakovostno in praktično podnožje za otroški avtosedež Casual Play Sono Fix Car Seat, zahvaljujoč kateremu bo namestitev avtosedeža resnično hitra in efektivna. Avtosedež se lepo poda v bazo Basefix Group, pravilno namestitev pa vam signalizira tudi barvni indikator. Za nameščanje in odstranitev avtosedeža od baze je dovolj en klik. Fiksacija v avtosedež se namesti preprosteje tudi zahvaljujoč podporni nogi, ki omogoča še večjo varnost in stabilnost. Podporna noga je nastavljiva in tudi baza Basefix Group je zahvaljujoč priključkom za nameščanje ISOFIX nastavljiva za vsak tip vozila.

Baza ISOFIX

ISOFIX je standardizirani sistem nameščanja otroškega avtosedeža v avtomobil. Sestavljajo jo trpežni namestitveni priključki na vozila v karoserijo in priključkov, ki se vanje namestijo. Sistem nameščanja je tako veliko bolj trden in trpežen. Ogrodje ISOFIX je primerno za avtosedeže za dojenčke od njihovega rojstva dalje (skupina 0). Namestitvene točke ISOFIX so integrirane v večini vozil, priporočamo preveriti, ali jih podpira tudi vaš avtomobil.

Zahvaljujoč ISOFIX konstrukciji ste lahko prepričani, da bo vaš otrok v avtosedežu zaščiten z najboljšim sistemom na trgu. Otokom ponuja najvišjo možno zaščito in varnost. Avtosedeži so pogosto pripeti le s pomočjo varnostnega pasu, ob tem pa so ničkolikokrat nameščeni napačno ali pa sploh niso. Sistem ISOFIX pa preprečuje napačno nameščanje, ki se lahko pojavi, če avtosedež pripnete le s pomočjo klasičnega varnostnega pasu. V primeru, da imate v družini dva avtomobila in več otrok, boste hvaležni tudi času, ki vam ga bo ISOFIX prihranil pri premeščanju z avta v avto.

Najpomembnejša naloga staršev je zagotoviti zaščito in varnost otrok pri potovanjih. Pri nakupu avtosedeža in varnostnih dodatkov si izbirajte le certificirane in kakovostne izdelke. Baza za avtosedež Basefix Group znamke Red Castle spada med najmodernejše varnostne sisteme, je kompatibilna z avtosedežem Casual Play Sono Fix Car Seat in otrokom zagotavlja občutek varnosti in udobja. Potovanje z avtom bo zanje prijetnejše in starši bodo prepričani, da so otroku priskrbeli maksimalno zaščito.

O znamki Red Castle

Francoska znamka Red Castle prinaša otrokom inovativne izdelke, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov in ne vsebujejo nobenih težkih kovin in škodljivih barvil. Oblikovalci znamke Red Castle skrbijo za moderni dizajn, še bolj pomembna pa jim je prvorazredna kakovost in varnost otrok, zato izdelki Red Castle izpolnjujejo najvišje kriterije kakovosti, ki jih redno preverjajo neodvisni laboratoriji.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost35*95*30 cm
Teža4.1 kg
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.