Banjica s tekočo vodo elektronska Violette Baby Nurse Smoby z jacuzzi kopeljo in Led osvetlitvijo za 42 cm dojenčka

Opis izdelka

Elektronska banjica s tekočo vodo Violette je najnovejša igrača francoskega proizvajalca Smoby, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Brezčasna banjica Baby Nurse v čudovitih vijoličnih in rožnatih odtenkih bo otrokom služila pri negi za njihovega najljubšega dojenčka, veselijo se lahko njenih odličnih funkcij. Banjica je opremljena z elektronskim modulom, zahvaljujoč kateremu lahko voda priteče iz prhe kot pri pravi. Otroci bodo navdušeni tudi nad odlično funkcijo vodnih šob, s katerimi lahko svojemu dojenčku pripravijo pravo mehurčkasto kopel v jacuzziju. Za odlično vzdušje bo poskrbela LED osvetlitev, ki bo vodno gladino osvetlila ob vsakem kopanju.

Banjica je opremljena s priročnim držalom za prho in prostorom za shranjevanje stekleničk z mehanskim dozirnikom. Pri kopanju je pomembna tudi temperatura vode, ki jo lahko dečki in deklice preprosto izmerijo z termičnim termometrom v obliki kita, ki reagira na temperaturo vode – barva termometra se spremeni glede na toploto vode. Po vsakem kopanju pa je treba dojenčka tudi osušiti, za kar pa imajo otroci na voljo brisačko s priročno kapuco. Banjica je izdelana iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi, prijetnimi na dotik.Vsako kopanje bo za otroke pristno doživetje, ob katerem se bodo na igriv način približevali svetu odraslih, pridobivali občutek za odgovornost in razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Dojenček ni del paketa.

Skupne mere banjice znašajo 40*30*23 cm, elektronski modul deluje na 3x AA/LR6 baterije, ki niso priložene kompletu. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače dodelanih detajlov. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost40*30*23 cm
Skupna višina23 cm
Dimenzije paketa25*17*41 cm
Skupna dolžina40 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
OpombaBattery: 3 x AAA/LR03 (not included)
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)up to 42 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.