Avtosedež DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby za 42 cm dojenčka s prostorom za shranjevanje in varnostnim pasom

Opis izdelka

Luksuzni avtosedež za dojenčka DeLuxe iz brezčasne serije Maxi Cosi & Quinny francoskega proizvajalca Smoby je priročen dodatek za potovanja za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Avtosedež v trendovski sivi barvi bo navdušil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Plastični sedež je prekrit s prvorazrednim blagom, vsebuje pa tudi varnostni pas, ki bo dojenčku zagotovil varnost in udobje. Na zadnjem delu sedeža je priročen prostor za shranjevanje in premičen ergonomsko oblikovani ročaj, ki se popolnoma prilagodi potrebam vašega otroka. Dojenček ni del paketa.

Igra z dojenčkom bo zahvaljujoč originalnemu avtosedežu – lupinici DeLuxe še bolj pristna. Deklice lahko svojega dojenčka vzamejo s seboj na pot, obiske in izlete, saj bo med vožnjo z avtom vedno varno sedel. Mere avtosedeža – lupinice znašajo 31*48*37 cm. Zahvaljujoč nizki teži tehta le 0,9 kg, tako da je preprost za prenašanje. Deklice se rade igrajo mamice, skrbijo za svoje dojenčke, kot za lastne otroke. Na igriv način si razvijajo jezikovne in komunikacijske spretnosti, fino motoriko in občutek za skrb. S posnemanjem življenja odraslih in igro mamic se otroci učijo, kako se orientirati v resničnem svetu. Za čiščenje blaga je priporočljiva uporaba rahlo navlažene krpe.

Smoby je priznani francoski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Plastika je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost, originalnih dizajnov in edinstvenih izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost31*48*37 cm
Skupna višina35 cm
Dimenzije paketa32*25*49 cm
Skupna dolžina47 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,9 kg
Barvasiva
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.