Avtomobilček zbirateljski z neonskim učinkom Tune Up's 3 Majorette kovinski 7 presenečenj dolžina 7,5 cm od 5 leta

Opis izdelka

Zbirateljski avtomobilčki iz izdaje Tune Up's 3, francoske znamke Majorette bodo očarali vse otroke, predvsem pa dečke od 5. leta starosti. Barvita embalaža v sebi skriva 7 presenečenj – 1 kovinski avtomobilček z neonskim učinkom, tuning dodatke, okrasne nalepke, zbirateljski žeton, prospekt in moder boks, kamor lahko otroci avtomobilček shranijo. Zahvaljujoč plastičnemu boksu lahko otroci svoj novi model razstavijo na poličko in k njim dodajo še druge avtomobilčke iz te izdaje. Dolžina avtomobilčka meri 7,5 cm, zbiratelje pa bo očaral s svojimi precizno dodelanimi detajli in originalnim dizajnom.

Pri zbiranju avtomobilčkov imajo otroci na voljo avtomobilček različnih modelov – cool, rare, super rare in ultra rare. V primeru, da prejme enak avtomobilček, ga lahko izmenja s svojimi prijatelji ali sošolci. Pri iskanju modelov za izmenjavo pridobivajo samozavest, se hitreje vklopijo v družbo in navezujejo nova prijateljstva. Pri tuningu in dodajanju različnih dodatkov k avtomobilčku vadijo svojo fino motoriko in tehnično predstavnost. Avtomobilčki v seriji Tune Up's so proizvedeni iz prvovrstnih materialov v čudovitih barvah, delujejo pristno in razvijajo otroško domišljijo in predstavnost. Popolna zbirateljska kolekcija avtomobilčkov z neonskim učinkom je sestavljena iz 18 modelov avtomobilčkov.

Francoska znamka Majorette že leta in leta ponuja vrhunske avtomobilčke in sete za sestavljanje, ki navdušujejo tudi zbiratelje s celega sveta. V partnerskem sodelovanju z avtomobilskimi znamkami otrokom prinaša licencirane replike vozil najvišje kakovosti. Igrače Majorette odlikujeta originalen francoski dizajn in visoka trpežnost, vaši družini pa bodo služile še vrsto let. Širok nabor izdelkov ni osredotočen le na funkcionalne igrače, ampak prav tako na zbirateljske kose, med katerimi bo vsak avtomobilski navdušenec našel nekaj zase. Avtomobilčki Majorette pripomorejo k vsestranskemu razvoju otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Skupna dolžina7,5 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.