Avtomobilček in robot na daljinsko vodenje RC Optimus Prime 2v1 Transformers Jada z zvokom in lučko od 6 leta

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Optimus Prime 2v1 Transformers v čudoviti rdeči barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Model vlačilca deluje na daljinsko vodenje, po pritisku na tipko pa daje zvoke in sveti. Še ena odlična funkcija je transformacija avtomobilčka na robota Optimusa Prima. Multifunkcionalni model predstavlja izjemno darilo za vse navdušence filmske serije Transformers, ki se bodo z njim izjemno zabavali, med vodenjem pa jih bo navdušil tudi originalni glas Optimusa Prima.

Robot in avtomobilček 2v1 predstavlja odlično igračo na daljinsko vodenje, s katerim bodo otroci preizkusili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka in avtorobota. Z njim bodo otroci urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Čudovit videz modela pri otrocih spodbuja razvoj domišljije in ustvarjalnosti. Model deluje na 2 AAA bateriji in 4 AA baterije (testne baterije so del seta). Robot Optimus Prime je velikosti približno 33 cm, po spremembi v avto pa je dolžine 30 cm.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Skupna višina33 cm (robot)
Skupna dolžina30 cm (car)
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
OpombaBatteries: 2 x AAA, 4 x AA (included)
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.