Avtomobilček Jeep Wrangler 2007 M&M Jada kovinski z odpirajočimi vrati in figurica Orange dolžina 18 cm 1:24

Opis izdelka

Avtomobilček Jeep Wrangler 2007 predstavlja odlično darilo za zbiratelje modelov in otroke od 8. leta starosti. Stilski model kovinskega avtomobilčka Jeep Wrangler v oranžno beli barvi z dolžino 18 cm bo navdušil vsakega dečka. Pristen model avtomobilčka ima odpirajoča vrata in pokrov motorja. Natančno dodelani detajli na avtomobilčku in figurica Orangea s podstavkom bodo otrokom pri igri priskrbeli veliko veselih doživetij.

Modela avtomobilčkov v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bosta služila leta in leta. Sta odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobilske znamke.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Bogata ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina18 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.