Avtomobilček s figurico Disney Mickey Mouse Van Jada kovinski dolžina 15,9 cm 1:24

Opis izdelka

Zbirateljski avtomobilček Volkswagen T1 Bus bo navdušil vse strastne zbiratelje in otroke od 8. leta starosti. Pristen model kovinskega avtomobilčka z dolžino 15,9 cm bo očaral vsakega dečka, v setu pa je tudi kovinska figurica Mickeya Mousea. Licencirani avtomobilček v modro beli barvi ima odpirajoča vrata. Precizno dodelani detajli na avtobusu bodo otrokom priskrbeli čudovita doživetja pri vsakodnevnih dogodivščinah.

Model avtomobilčka v merilu 1:24 odlikuje prvovrstna kakovost, vaši družini bo služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobilske znamke.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Skupna dolžina15,9 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.