Avtomobilček Batman Batmobile 2022 Jada kovinski z lučko in figurico Batmana dolžina 28 cm

Opis izdelka

Avtomobilček Batmobile 2022, poznan iz priljubljenega filma Batman predstavlja popolno darilo za vse zbiratelje avtomobilčkov in otroke od 8. leta starosti. Pristen model kovinskega avtomobilčka z dolžino 28 cm bo očaral predvsem dečke. Model avtomobilčka Batmobile v čudoviti črni barvi ima odpirajoča vrata in prozorna okna. Zbirateljski avtomobilček odlikujejo precizno dodelani detajli in pristne funkcionalne luči, zato bo navdušil vsakega ljubitelja tega filma. Del seta je tudi figurica Batmana, ki ga je v filmu igral Robert Pattison.

Model avtomobilčka v merilu 1:18 odlikuje prvovrstna kakovost in bo vaši družini služil leta in leta. Je odlična izbira za male in velike zbiratelje, ki želijo obogatiti svojo zbirko avtomobilčkov. Pri igri z avtomobilčki Jada si otroci razvijajo svojo fino motoriko, domišljijo in tehnično predstavnost. Njihov pristen videz in originalne barve bodo navdušili vse otroke, ki bodo na igriv način spoznavali avtomobile in junake iz najljubših filmov.

Znamka Jada spada med prvorazredne proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju svojih izdelkov sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 8 let
Dimenzije paketa19*39,5*14,5 cm
Skupna dolžina28 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvačrna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.