Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Cars Blesk McQueen Turbo Glow Racers Jada dolžina 17 cm 1:24 od 4 leta

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko upravljanje McQueen Glow Racers v čudoviti rdeči barvi predstavlja originalno darilo za otroke od 3. leta starosti. Kakovostni avtomobilček z licenco animiranega filma Cars 3 bo navdušil vse male dirkače, saj je opremljen tudi s fluorescentnimi nalepkami, ki ob vožnji svetijo v temi. RC model deluje na 2-kanalno daljinsko vodenje deluje s frekvenco 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj, levo in desno. Avtomobilček se polni preko USB priključka, del paketa pa je tudi kabel za polnilnik.

Avtomobilček McQueen v merilu 1:24 predstavlja izjemno prvo igračo na daljinsko vodenje, s katerim bodo otroci preizkusili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje. Pri izogibanju oviram si razvijajo tudi svojo logiko. Pristen videz animiranega avtomobilčka bo pričaral nasmeh na obraz, vaši otroci bodo uživali v vsaki vožnji, hkrati pa bo v njih spodbujal razvoj ustvarjalnosti in domišljije. Za delovanje daljinca sta potrebni 2 x 1,5V R6 (AA) bateriji, ki nista priloženi kompletu.

Znamka Jada se uvršča med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 4 let
Skupna dolžina17 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.