Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Jeep Wrangler Jurassic World Jada terenski dolžina 24 cm od 6 leta

Opis izdelka

Avtomobilček na daljinsko vodenje RC Jeep Wrangler v originalni rdeče beli barvi bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 6. leta starosti. Licencirani model v motivu filma Jurski svet bo navdušil vsakega ljubitelja tega pustolovskega filma. Terenski džip z logotipom Jurrasic Park je zasnovan za uporabo na zahtevnem terenu in se lahko pelje tudi po pesku in vodi. Priročno 2-kanalno daljinsko vodenje deluje na frekvenci 2,4 GHz, avtomobilček pa se lahko premika naprej, nazaj in levo, desno.

Skupna dolžina modela džipa v merilu 1:24 znaša 24 cm, proizveden pa je iz trdne in trpežne plastike. Ljubitelji filma Jurski park bodo preverili svojo spretnost in natančnost pri vodenju avtomobilčka. Z njim bodo urili svojo fino motoriko in se učili ocenjevati razdalje, razvijajo pa si tudi logiko. Klasični videz in čudoviti dizajn avtomobilčka spodbujata pri otrocih razvoj ustvarjalnosti in domišljije, z njim se bodo zabavali leta in leta.

Znamka Jada spada med vrhunske proizvajalce licenciranih in precizno dodelanih figuric, odlitkov zbirateljskih predmetov in avtomobilčkov z radijskim vodenjem. Široka ponudba igrač združuje visoko kakovost in občutek za detajle, zato so igrače primerne za otroke vseh starosti. Vsi izdelki so testirani in izpolnjujejo stroge varnostne standarde. Proizvajalec Jada pri razvoju igrač sodeluje z največjimi svetovnimi znamkami na področju zabave, igrače bodo razveselile filmske in stripovske navdušence.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 6 let
Dimenzije paketa19,5*28*19 cm
Skupna dolžina24 cm
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.