Leseni avtomobilček za vlečenje Mercedes Sorting G-Class Eichhorn s figurico in 9 kockami za vstavljanje

Opis izdelka

Leseni avto za vlečenje Mercedes Sorting G-Class nemške znamke Eichhorn bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 12. meseca starosti. Rdeči avtomobilček v modelu Mercedes Sorting G-Class je proizveden iz kakovostnega brezovega lesa z nežno površino in bo v otroški sobici ustvaril prijetno in veselo vzdušje. Del avtomobilčka je tudi figurica voznika in 9 kock za vstavljanje različnih barv in oblik, ki se jih bodo otroci naučili vstavljati v avtomobilček čez pravilne odprtine. S kockami za vstavljanje bodo otroci povadili svojo fino motoriko, prostorski vid in logično mišljenje. Avtomobilček je opremljen z vrvico na sprednjem delu, s katero ga lahko otroci skupaj s kockami vlečejo za seboj.

Lesene igrače so pomembne za razvoj vsakega otroka, saj zvišujejo aktivnost njihovih možganov in razvijajo spretnosti in sposobnosti. Avtomobilček za vstavljanje in kocke so zasnovane v polnih in pestrih barvah, ki so priporočene za najmlajše otroke, saj jim pomagajo pri razločevanju barv. Z vstavljanjem kock si bodo hitro izboljšali oceno velikosti in obliko posameznih kock, in vadili koordinacijo roka-oko. Zahvaljujoč temu pridobivajo zdravo samozavest, se učijo zanašati na svoje sposobnosti in hitreje rešijo katero koli nalogo. S pomočjo odpirajočih vratc na zadnjem delu lahko kocke tudi vzamete ven.

Nemška znamka Eichhorn že več kot 60 let prinaša dečkom in deklicam vrhunske lesene igrače, ki odlično spodbujajo razvoj njihove ustvarjalnosti in individualnosti. Premium izdelki Eichhorn so brezčasni in bodo razveselili tudi naslednjo generacijo otrok. Pri otrocih spodbujajo zdravo radovednost, predstavnost in razvijajo njihove spretnosti ter fino motoriko. Najvišji etični in ekološki standardi družbe Eichhorn prispevajo k tradicionalni zaščiti gozdov. Lesene igrače izpolnjujejo stroge varnostne kriterije in norme, določene z Evropsko unijo.

Lastnosti

  • leseni avtomobilček z 9 kockami za vstavljanje
  • lesena figurica voznika
  • vrhunski nemški dizajn znamke Eichhorn
  • igrača za več generacij 
  • za vsestranski razvoj otrok
  • izpolnjuje vse stroge norme in kriterije EU
  • primerno od 12. meseca
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloIzdelano v Nemčiji
Velikost26*14cm
Skupna dolžina26 cm
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.