Voziček za vlečenje Peppy Handwagen BIG z vrtljivimi kolesi in snemljivim ročajem

Opis izdelka

Prikolica za vlečenje Peppy Handwagen priznanega proizvajalca BIG je kakovostna in originalna igrača za vse otroke od 3. do 7. leta starosti. Voziček za vlečenje, zasnovan v rdeče-sivi barvni kombinaciji je proizveden z najmodernejšim proizvodnim procesom. Voziček je vodljiv s pomočjo priročne snemljive ročice, zahvaljujoč kateri so sprednja kolesa preprosto obračajo glede na smer vožnje. Voziček za vlečenje je robustne in zanesljive konstrukcije, nosilnost pa zahvaljujoč njej znaša kar 50 kg. Široka in trdna kolesa se ponašajo z dolgo življenjsko dobo.

Površina vozička je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo obdržala svoje čudovite barve tudi dlje časa. Uporabljene, zdravju neškodljive materiale je mogoče reciklirati, tako da ne škodujejo življenjskemu okolju. Aplicirane proizvodnje tehnologije zagotavljajo visoko stabilnost vozička Peppy Handwagen in varnost za otroke. Vsi robovi prikolice so zaobljeni, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. Mere vozička znašajo 68*30*27 cm, kjer je njegova dolžina 68 cm (brez ročaja).

Nemška znamka BIG je proizvajalec prvovrstnih igrač, ki dobivajo nagrade na mednarodni ravni. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke. Znamka BIG skrbno pazi na varnost svojih izdelkov, uporabljeni materiali niso le kakovostni, temveč tudi zdravju neškodljivi. Nezamenljiv dizajn, moderni proizvodni procesi in igrače, ki izpolnjujejo zahteve otrok – to vse je znamka BIG.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloNemčija
Velikost68*30*27 cm
Skupna višina27 cm
Dimenzije paketa60*40*34 cm
Skupna dolžina68 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Nosilnost50 kg
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.