Prikolica Bobby Pet Caddy BIG za poganjalce BIG New&Classic&Neo&Next&Scooter od 12 mes

Opis izdelka

Prikolica Bobby Pet Caddy BIG je popoln dodatek za poganjalce BIG iz kolekcije New, Classic, Scooter, Neo in Next. Na prikolici je dovolj prostora za najljubše igrače malih voznikov. Zahvaljujoč integriranemu stojalu je prikolica stabilna. Njena kapaciteta znaša kar 25 kg in se lahko preprosto priklopi na kateri koli poganjalec BIG s pomočjo zatiča. Prednost te otroške prikolice je snemljiv vrhnji del, tako da se bo pokrita priklica preprosto spremenila na običajno prikolico. V prikolico brez strehice se lahko naloži tudi večji tovor. Prikolica je primerna za otroke od 12. meseca starosti.

Otroška prikolica je žive rdeče barve v kombinaciji s sivo. Vrhnji snemljivi del ima sličice živalic, okence za prevažanje živalic, prav tako kot na pravi prikolici. Na zadnjem delu prikolice za poganjalce je tudi premična ploščad, ki omogoči lažje nalaganje tovora. Prikolica za poganjalce je robustne konstrukcije, ki je izdelana iz trpežne plastike. Mehka kolesa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo. Otroška prikolica na poganjalcu je zaščitena z UV stabilizatorji, tako da bo ostala živih barv še leta in leta, barve ne bodo zbledele niti po daljši uporabi. Proizvajalec BIG za svoje izdelke zagotavlja kar 3-letno garancijo, zato da bi otrokom ta igrača zdržala resnično dolgo časa.

Prikolico za poganjalčke je testiralo nemško podjetje za ugotavljanje kakovosti TÜV Rheinland, v skladu s strogimi varnostnimi normami GSBIG je ugledni nemški proizvajalec, ki ima vodilni položaj v svetu po izdelavi visoko kakovostnih plastičnih igrač za otroke. Njegov simbol je bivol, ki odraža značajske lastnosti kot so: moč, robustnost in trpežnost, h krati pa so to lastnosti vseh otroških igrač BIG. Pri izdelavi proizvajalec uporablja zdravju neškodljive in kakovostne materiale. Nemški proizvajalec jamči za kakovost, edinstvenost in varnost, da se vam med igro nikoli ne bo treba bati za varnost svojih najmlajših otrok.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 12 mesecev
PorekloNemčija
Velikost59*37*41 cm
Dimenzije paketa59*30*36 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Nosilnost25 kg
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.